Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom azt, ha badoon letiltott valaki?
Lejjebb tilt.
Amúgy pontosan ez történik ha letiltanak.
Köszi #1
Hmm, azért vicces ennyiért már rögtön tiltani, de mindegy.
A badoon kár ismerkedni, a nagy része beképzelt pláza cica, hülye pitsák gyűjtőhelye.
A badoo is csak egy szenny oldal, ami szintén azt mutatja a világ felé, hogy a szép nőkért fizetni kell, ha már valaki népszerű.
Ilyen ez. Ha nem vagy neki szimpatikus, 2 lehetősége van. Nem válaszol, vagy töröl. Illetve van egy harmadik, ami a legkorrektebb lenne, de én még csak egyszer láttam ilyet, megírja, hogy nincs kedve beszélgetni.
Biztosan új vagy a társkeresők világában, ha régóta nyomnád, nem lepne meg a dolog. Szokj hozzá. Ennél azért tudnak cifrább dolgokat is művelni, tudnék mesélni.
Ez, amit írtál, ugye mindennapos, mint ahogy az is, hogy a beszélgetés félbemarad, onnantól nem válaszol, vagy töröl. Szerintem ilyenkor szoktak rátalálni a facebookomra, ahol vannak nem túl előnyös képeim is, és gondolom ezért. Badoos sztorim nekem is van, csajjal már viberen beszéltünk, randi is le volt dumálva, aztán egyszercsak eltűnt, pedig az utolsó üzenetet ő írta. Mivel ott már nem kapta meg a többi üzenetemet, küldtem neki sms-t a randi napján. Erre válaszolt, hogy le kell mondania, mert sokat kell tanulnia. Ennyit erről.
Én badoon megismertem valakit, lebeszéltük a randit, vártam már fél órája, jött egy sms, hogy bocs, ezért-azért (ide képzelj egy ótvar gagyi szöveget) , nem tudok menni. A másik még csak nem is írt, órákkal később magyarázkodott.
Ilyenek ezek a nők... Ja nem, várjál, ezek férfiak voltak, én vagyok a nő. Ennyit erről.
Lol, a válasz mindenre megvan.
Barátom, nagyot tévedsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!