Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti újrajelölnétek és ráírnátok azután, hogy letiltott, majd feloldott?
Figyelt kérdés
Hónapokkal ezelőtt letiltott, és azt mondta, kizárt, hogy valaha feloldjon. A nagyon makacs természetéből fakadóan ez nem is volt meglepetés.
Majd a héten kerestem egy ismerősömet, amikor megláttam az ő nevét. Kiderült, hogy feloldott. Én meg azóta sem értem, hogy miért és hogyan, mert semmi okot nem adtam rá, azóta nem is beszéltünk személyesen sem.
A helyemben ti megkérdeznétek tőle, hogy miért tette?
2018. ápr. 21. 10:07
11/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, de az hogyan lehetséges?
2018. ápr. 21. 16:47
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, egyszerű bug. Előfordul.
13/15 anonim válasza:
Akinek van önérzete, az ilyenkor nem kérdez semmit, nem vesz többet tudomást az illetőről.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát bejelöltem tegnap... Nem jött semmi reakció. Aztán ma reggel ráírtam, és megkérdeztem, miért oldott fel... Tudom nagy barom vagyok :S
2018. ápr. 22. 09:52
15/15 anonim válasza:
Akkor lehet kapod az újratiltást. :D Talán így már egyértelműbb lesz neked, hogy semmi értelme ezzel foglalkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!