Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Szeret a párom egyáltalán?
Jó korán jött a gyerek.
Beszéljetek. Töltsetek időt kettesben.
" este alvásnál fordítva alszik nekem(a feje a lábamnál az én fejem az ő lábánál értitek"
Nem.
De végül is az is lehet egy szex póz.
Amúgy nem szeret.
Örök törvény:
-ha nem velem beszéli meg a problémáit, akkor mással
-ha nem engem visz ide-oda, akkor mást
-ha nem velem fekszik le, akkor mással.
Miért hidegültetek el? Ezt kéne kibogozni, utána tudtok javítani ezen.
Lehet, hogy egyrészt azért, mert éjjel-nappal a gyerekkel van. Ebben is ki lehet égni 3 év alatt.
Csináljatok programot egyszer egy hónapban. Ha nem tudjátok a kicsit kire bízni, akkor hármasban. Este üljetek le a csillagos ég alatt, egy-egy pohár borral, és romantikázzatok otthon! Udvarolj, bókolj, egy-egy cirógatás, stb.
Az gáz, ha fejtől-lábtól alszotok. Ezt mióta? Mire hivatkozva? Beszéld meg vele, hogy ez neked nem jó, aludjatok rendesen.
Ha semmire se vevő, akkor egy utolsó nagy beszélgetés, hogy ha nem változtattok, és ebben nem partner, akkor ebből válás lesz, mert te nem fogsz így élni a következő 60 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!