Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Szeret egyáltalán? :' (
Figyelt kérdés
Kiderült hogy eléggé bejövök egy srácnak..elmesélte hogy még karácsonyra is engem kért...mindez eddig szép és jo..:) de a baj az hogy ő soha nem kezdeményez velem beszélgetést Facebookon. Nem keres...(pedig 2hazzal lakik arreb tolem ha nagyon akarna barmikor elhivhatna sétálni pl a környékre...)ugyerzem nem is szeret igazán es mondtam is neki hogyha igy fojtatja nem fogom neki elhinni hogy szeret..igazabol egyikünk sem akar komoly kapcsolatot mert mondtam neki hogy nem reg ota vagyok tul egy szakításon es igy nem szeretnek rogton egy új kapcsolatot ertheto modon es mindenkeppen idő kell nekem arra hogy ezt az egészet egyaltalan feldolgozzann..erre mondta igazabol h nem akar komoly kapcsolatot..szerintem nem mondott igazat es varja hogy én kezdemenyezzek..de én nem akarok kezdeményezni..az a fiu dolga szerintem..bizonyos esetekben léphet a lany is elosdzor de ez egy mas helyzet szerintem..ne várja el tolem hogy egy eleg durva szakítás utan rogton a karjaiba fogok ugrani mikozben meg ezt az egeszet fel sem dolgozam..ha igazan szeretne varna ram udvarol a nekem es türelmes lenne es keresne es kezdemenyezne...szerintem azokra a caajokra bukik akik konnyenkaphatoak...ens varmit megtehet veluk..hat én nem ez a típus vagyok! ...de a baj hogy kezdek beleszeretni:'( viszont o leseszarja a fejemet ugy hogy engem kert karácsonyra..erti ezt valaki?! Mert én mar telljesen össze zavarodtam:P:'(2015. jan. 5. 22:15
1/5 A kérdező kommentje:
Olyan bonyolult :'( es kezdek beleszeretni de katom Facebookon hogy meg az exei képei alá kommentelget..mivan ha engem csak egy potleknak akar?! Esküszöm engem mindenki csak kihasznal:'(
2015. jan. 5. 22:19
2/5 anonim válasza:
Egyszerű a képlet.Meg akart fűzni,mert le akart fektetni.Mivel viszont látta,hogy veled nincs könnyű dolga,így már nem érdekelted.Nem kell ezt túlkomplikálni.
Egyébként először is tedd rendbe a lelkedet,azután pasizz!
4/5 anonim válasza:
arra vár hogy te kezdeményezz ( és nem nem a fiuknak kell hanem aki úgy gondolja )
ha elutasítottad mert nem állsz rá készen arra vár hogy most készen álljál és elhívd valahova. de minek neked olyan pasi aki nem küzd érted?
5/5 A kérdező kommentje:
Utolso válaszoló ! Pontosan ratapintottal a lenyegre:D !!! Nekem fontos h küzdjenek ertem(persze nem kell tiluasokba vinni csak lassan h meg akar kapni ) de a gaz h kezdek beleszeretni:'(
2015. jan. 5. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!