Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elvárjuk, hogy a társunk úgy szeressen ahogy mi őt? És ha nem olyan módon szeret, akkor úgy érezzük kevésbé szeret mint mi?
A szeretetet nem elvárni kell, hanem kiérdemelni! :) Nem mindenki mutatja olyan hevesen, van aki szavakkal, van aki apróságokkal, van aki egész nap, mások csak néha..
Érdemeld ki és viszonozd, ne bonyolítsd túl! :)
egyesnek igaza van, mi a konkrét probléma?:D
én annyit várok el, hogy figyeljen rám, és azt észreveszem, ha nem érzem.
hülyeség lenne azt várni tőle, amit én nyújtok, mert azt rá tekintettel nyújtom. ő meg derítse ki, hogy nekem mi a jó, és úgy szeressen.
"ha te azt mondod, hogy amióta engem megismertél, attól a ponttól fogva jobb, érdekesebb és gazdagabb lett az életed, mint addig volt; hogy könnyebb az életed, mint volt azelőtt, mielőtt engem megismertél – akkor tényleg szeretlek. Ezt csak te tudhatod, és ezt el is kell hinnem neked. Ha valóban szeretlek, akkor úgy kell szeretnem téged, ahogy te akarod, nem pedig úgy, ahogy én akarom. Mert ha úgy szeretlek, ahogyan én akarlak szeretni, akkor lehet, hogy az neked teher. "
feldmár andrás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!