Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, hogy valaki 2x is bele szeressen ugyanabba a személybe?
pl. van egy pasi, akivel a barátnője másfél évig volt együtt..szét mentek, de a pasi még mindig szerelmes a csajba, a csaj viszont már semmit nem érez a pasi iránt.
De nagyon jól elvannak, írogatnak találkoznak egymással..küzdjön a pasi, hogy hátha eléri amit szeretne, vagy pedig ebből már nem lesz semmi...
nem lesz jó ne erőltesse.
velem is ez volt. alig vártam hogy kidobjam a barátnőm, utána 2 nappal meg már azt hittem felkötöm magam. visszaszedtem nagy nehezen, erre megint ugyan ott tartottunk mint korábban. na ennyit erről.
Én tudok olyan házaspárról, akik 3-szor (!) váltak el, s jöttek össze újra! S most boldogok...
Nem lehet tudni, lehet a csajnak szimpi a pasi, és elhamarkodva szakítottak, lehet hogy egy ééééletre megutálta :)
csak nem a Gáspár család életéről van szó?
-mit csinál győzike ha esik az eső?
-beázik xDD
-Te bea locsold má meg a virágokat!!
-drágám már fürdött a virdzsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!