Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon szeret, nem cserélne le, de valahogy mégse kíván annyira. nem egyáltalán nem, csak nem oylan észvesztően.
Figyelt kérdés
Én elhiszem hogy nagyon fáradt, mert éjjel munka, nappal suli, de nekem mért megy ugyanilyen beosztás ellenére mégis? (lányvok)2008. máj. 6. 21:23
1/5 anonim válasza:
A lányok strapabíróbbak, és jobban tudnak többfelé figyelni.
Ezen kívül a vágy idővel csökken... de, ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez ne zavarjon. Próbáld meg bepótolni a hétvégén (de ne szombat hajnalban :-() - hagyd előbb egy kicsit pihenni.
2/5 A kérdező kommentje:
mésfél éve tart, én 18, ő 20 éves.
2008. máj. 6. 21:30
3/5 A kérdező kommentje:
jó,de basszus másfél év után már?:(
2008. máj. 6. 21:31
4/5 anonim válasza:
A vágyat egy olyan koktél okozza, ami leginkább kábítószerre hasonlít... és ezért hozzá is lehet szokni: olyankor emelni kell az adagot, vagy más módon változatosságot kell teremteni. Próbáltad már? Kérsz néhány tanácsot? Ha visszaolvasol, lesz néhány... Másfél év elég sok: azalatt bőven lecsökken a hormonok hatása. Ha viszont szeretitek egymást (az egy másik hormon) - az tartós is lehet. Csak nem olyan észvesztő, mint a szex... :-(
Egyébként meddig tart még a suli neki?
5/5 A kérdező kommentje:
még egy év. Egyébként technikusnak tanul, és mellette végzi a jogot levelezőn.
2008. máj. 6. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!