Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom a suliba egyáltalán nem foglalkozik velem, csak írásban és kettesben mondja el mennyire szeret?
Figyelt kérdés
Nagyon kérek tanácsokat! Már beszéltem vele erről, de azt mondja, sok problémája van mostanában..Nem az a bajom, hogy mások előtt félénk, hanem amit mondott. "A suliban valahogy kevésbé érzek úgy." mondtam, hogy akkor nosza, szakítsunk, de erre könyörgött, hogy mennyire imád és szeret. Mit tegyek? 14/L2012. nov. 3. 18:09
1/4 anonim válasza:
Szegénynek hagyj már egy kis nyugalmat. Gondolom sulin kívül is sülve-főve együtt vagytok, így legalább suliba hadd legyen már a haverjaival... az sem jó, ha folyton együtt vagytok, hidd el.
2/4 A kérdező kommentje:
dehogy vagyunk sülve-főve..-.- sosincs semmi ideje rám folyton a családra hivatkozik
2012. nov. 3. 18:13
3/4 anonim válasza:
Akkor viszont kétlem, hogy annyira nagyon szeretne... vagy pedig tényleg sok problémája van, emiatt sz@r kedve van, és azért nem akar veled lenni, mert nem akarja rád ragasztani a rosszkedvét. Szerintem komolyan beszélgess el vele erről, h mi a baja, de NE veszekedve, éreztesd vele h megérted és érdekel h mi a baja, akkor talán jobban megnyílik. Ha ez sem segít, akkor már lerázás szaga van a dolognak...
4/4 anonim válasza:
Szerintem akkor felesleges erőltetni. Gondolom még nem érett egy kapcsolathoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!