Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet folytatni egy kapcsolatot így? A párom alig foglalkozik velem, több mint 10 éve vagyunk együtt. Nagyon türelmes voltam eddig. Ha szóba hozom a dolgot akkor még én vagyok a hülye.
Az ultimátum semmit nem ér...
Én évekig kb. mindent bevetettem, és csak akkor fogta fel, hogy tényleg elveszít, amikor lett egy új kapcsolatom...
De, lehet gyerekkel is lépni. Én is megtettem.
Nem akartam, hogy ilyen mintát lásson maga előtt...
Miért kéne egyedül? Nézz utána a lehetőségeidnek... a hitel feleződik, meg még sok minden más is.
Nem mondom, hogy leányálom, de megoldható minden.
Én nem bántam, hogy léptem, mert gyakorlatilag azonnal lett új kapcsolatom, ahol maximális törődésben és figyelemben van részem!
Ezek szerint van még remény, csak az a baj nincs önbizalmam, hogy egy újabb kapcsolatba belevágjak.
Örülök, hogy Neked sikerült. Köszönöm a tanácsaidat....
Én is hét éve vagyok az enyémmel és vannak pillanatok, amikor úgy érzem, semmi értelme. De tudom, hogy még ha a szándék egyértelmű is, a tett a legnehezebb.
Ha viszont már egyáltalán nem megy, akkor lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!