Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele? 2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretem, de sokszor úgy érzem, hogy ő nem szeret eléggé engem, nem foglalkozik eleget velem, jobbat érdemlek nála.
Egy: fiatal vagy még 'kikötni'. Kettő (a válasz a kérdésre): már rég un és csak kényelmi szempontból van veled. Keress olyat aki élvezi, hogy veled lehet és tisztel, becsül: tehát aki intellektuálisan egy szinten van és az érdeklődésetek összevág: amivel egyik elmolyol, az nem idegen a másiknak sem/minimum segédkezik. Sok-sok közös pont nélkül ugyanide jut minden kapcsolat.
Amúgy meg ne arra várj, hogy majd mások megbecsülnek, legyen önbecsülésed, pl e kapcsolatból is leszűrheted, te milyen társ vagy. Ha jó/értékes/megbízható, nyilván ennél alább te se add legközelebb.
Én megmosolyogtam az írásodat. Ahhoz képest, h egyetemre jársz, tényleg butus vagy, ne haragudj!
Ez a pasi nem szeret téged! Ez egyértelmű, hogy csak azért van veled, hogy csicskának és guminőnek használjon. Most nem gondolod komolyan, hogy ezzel te együtt akarsz maradni????? Hiszen tudod is a választ, hogy kihasznál, mert írtad is! Megaláz, semmibe sem vesz, ez egyértelmű jele annak, hogy minél előbb dobd ki a pi**ába!!!!
Légyszí, kérlek, ne várd meg, míg ő szakít veled, mert talált egy másik csajt!
Hidd el, tapasztalatból beszélek.
Dob*d ki.
De ha akarod próbára is teheted. Kiderül, hogy mennyire imád téged. Ne moss neki, ne takaríts, semmit ne csinálj!!!! Tuti, hogy kiakad és lelép.
Ja és én nem hagynám ingyencselédnek használni magamat.
Ezért vagy "butus". Ő meg röhög a markában.
Ejjj, de jó neki!
N.28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!