Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
 101/137 anonim ***** válasza:
78%
És hogyan drága amikor itt érdeklődsz ahelyett, hogy már bevallottad volna? Az apja mondjon le róla és a másik nevelje mert te vele akarsz maradni. Vagy mindkettő nevelje és mindkettő kúrjon meg mert cserébe felajánlod a tested ami nem lesz már olyan feszes főleg szülés után. Arról ne is beszéljünk, hogy úgy el leszel fáradva, hogy a szex lesz az utolsó ami eszedbe fog jutni. Vagy hagyod sírni a babát míg lezavarjátok a hármas meneteket? Az a gyerek fogja tudni ki az apja, vagy össze fogod zavarni két apával? Szoktál te gondolkodni úgy igazán, vagy nem megy mert az agysejtjeid hiányban annak? Tök komolyan kérdezem. Mert látni, hogy egyáltalán nem tudod mivel jár az anyaság, csak mindenáron két férfit akarsz magadhoz láncolni egyéb okok miatt. Mi lesz ha nem fogsz tetszeni striásan, kialvatlanul, felszedett kilókkal? Nem fogod tudni leadni legalabb egy évig és a stria nem tűnik el, de a lógó mellek se. Vagy hanem fog segíteni egyike igazán akkor it fogsz csinálni, keressel harmadik pasit? ^^
nov. 8. 15:48
 102/137 A kérdező kommentje:
a hétvégén szerintem meg is oldom az ügyet
nov. 8. 15:49
 103/137 anonim ***** válasza:
* egyik se, mit
nov. 8. 15:51
 104/137 anonim ***** válasza:
63%
Oké, álmodozz tovább! Szegény gyerek, nem ilyen "anyát" érdemel!
nov. 8. 15:53
 105/137 anonim ***** válasza:
Én azért kíváncsi vagyok majd hogyan tudod megoldani hogy mindenkinek jó legyen. Majd írd meg mire jutottál.
nov. 8. 18:08
 106/137 anonim ***** válasza:
74%

Oké, tehat akkor azt leszarod, hogy nem csak hogy a gyereked jogát serted meg azzal, hogy eltitkolod, ki az apa, de még veszélyezteted is, mert az orvosokat is félre fogod vezetni. Mindegy, csak neked ne kelljen konfliktust felvállalni. Szégyelld magad. Bár ahogy itt olvastalak, nem fogod, mert nem is érted, miről beszélek.

Kellemes édeshármast akkor védekezés nélkül, én pedig törlöm ezt a kérdést a listámból, mert csak végtelenül szomorú leszek tőle.

nov. 8. 18:29
 107/137 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy mit találtál ki a hétvégére? Egy hármas party és "koraszülött lesz" vagy felvállalod és bevallod nekik?
nov. 8. 18:35
 108/137 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a kérdező nárcisztikus. Ilyen önző nőt a világ nem visel a hátán anélkül, hogy személyiségzavarban szenvedne. Leírta, hogy őt mindkettő "szereti" és ő is "szereti" a párját a másik meg jó szexre, figyelemre amikor cseszik rá a párja. Kihasznál mindenkit, senkit se néz magán kívül és így egyértelműen az áldozatai. Tényleg végtelenül szomorú az egész, a legjobban a magzatot sajnálom.
nov. 8. 18:37
 109/137 A kérdező kommentje:
elfogom mondani páromnak és barátjának is! mindent! csak a tálalás mondja nem mindegy, a hétvégén kicsit elcsábítom őket először! ekkora hülyeséget még nem is hallottam hogy várandósan nem lehet meg veszélyes szeretkezni! honnan szedtek ilyen baromságokat? ti aztán tényleg semmit nem tudtok a szexről, szomorú hogy ennyire nem volt soha nővel dolgotok
nov. 8. 19:35
 110/137 anonim ***** válasza:
És mivel csábító el? Egyszerre mondod el?
nov. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!