Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ! Ha a baratom kereszteny,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

! Ha a baratom kereszteny, akkor mit csinaljak? (En egyaltalan nem vagyok az)

Figyelt kérdés
Na hali
2023. szept. 26. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha nagyon keresztény akkor hagyd a francba… nekem volt 1 vallásos csajom. De mindig bűntudat a volt ha megdugtam. Köszi de nem
2023. szept. 26. 19:37
 2/8 anonim válasza:
72%
Mit kéne tenned? Semmit. Ez nem egy betegség.
2023. szept. 26. 20:09
 3/8 anonim válasza:
75%
Egy jó elbeszélgetés során megtudhatod tőle, mi a hozzáállása a szexualitáshoz. Mert az, hogy "keresztény", az nekem nem sokat mond. Mivel hogy nagyon sok részre szakadt. Van a nagy Konstantin császár által alapított katolikus egyház, vannak a reformátusok, az anglikán egyház, és az anglikán egyházból kiszakadt, és az USA - ban alapított ezernyi szekta, plusz a Jehova tanúi, és a Nazarénusok, stb,stb. Némelyikükről valóban az terjed, hogy gyereknemzésen kívül még házasságban is tilos a szex, mások meg többnejűek, talán a mormonok? Szóval jó lesz tájékozódnod, mielőtt itt egy ilyen kérdést felteszel.
2023. szept. 26. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Az én párom meg nem keresztény. Én az vagyok. Pontosan milyen gondot okoz nálatok ez? Nálunk semmilyet.
2023. szept. 26. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
44%

S akkor mi van? Tiltja a te vallásod, hogy összeállj vele vagy mi?

Ne az alapján ítélj meg valakit, hogy mi a vallása, hanem hogy milyen ember!

Hívő és hívő között óriási különbségek vannak! Vannak a normálisak, akik elfogadnak másokat. Meg vannak a valláskárásult idióták akik prédikálnak és rá akarják erőltetni másokra. Utóbbiakat érdemes nagy ívben elkerülni.

2023. szept. 26. 22:28
 6/8 anonim válasza:
38%
Mond meg neki, hogy az istenhit egy BAROMSÁG, isten nem létezik. És hagyja abba ezt az állatságot.
2023. szept. 27. 02:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

én megpróbáltam, de szerintem még akkor is esélyesen bukó, ha próbáltok toleránsak lenni egymás felé

egyszerűen mindenben ott van, hogy a vallás határozza meg a világnézetét, az ítéleteit, a döntéseit

még ha van is kritikus gondolkodása és fel is merül benne, hogy eltérjen tőle, addig agyal és csűri-csavarja, hogy valahogy igazolja, hogy az egyháznak van igaza

ez ateistaként szerintem áthidalhatatlan szakadék, egyszerűen nem tudtok olyan mélységű kapcsolatot kialakítani, mintha hasonló világnézetű pár lennétek.

és később jönnek majd az olyan gyakorlati problémák, mint hogy egy vallásos embernél nem fér bele, hogy a gyerekét ne vallásos szemléletben nevelje. szóval készülj rá, hogy a gyerkőc is teljesen átveszi a tőled idegen világnézeti dolgokat.

2023. szept. 27. 11:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalról közelítem meg, mert én keresztény vagyok,és próbáltam olyannal kapcsolatot alakítani, (vagyis csak randik szintjén) aki teljesen más nézetekkel rendelkezett,és valóban nem lehet elmenni emellett, ha valaki nem csak szimpla vallásosság szintjét kapargatja. Javaslom hogy olyat keressen,aki hasonlóan gondolkodik (meg te is,ha nagyon nem vagy vevő rá)
2023. szept. 29. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!