Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
! Ha a baratom kereszteny, akkor mit csinaljak? (En egyaltalan nem vagyok az)
S akkor mi van? Tiltja a te vallásod, hogy összeállj vele vagy mi?
Ne az alapján ítélj meg valakit, hogy mi a vallása, hanem hogy milyen ember!
Hívő és hívő között óriási különbségek vannak! Vannak a normálisak, akik elfogadnak másokat. Meg vannak a valláskárásult idióták akik prédikálnak és rá akarják erőltetni másokra. Utóbbiakat érdemes nagy ívben elkerülni.
én megpróbáltam, de szerintem még akkor is esélyesen bukó, ha próbáltok toleránsak lenni egymás felé
egyszerűen mindenben ott van, hogy a vallás határozza meg a világnézetét, az ítéleteit, a döntéseit
még ha van is kritikus gondolkodása és fel is merül benne, hogy eltérjen tőle, addig agyal és csűri-csavarja, hogy valahogy igazolja, hogy az egyháznak van igaza
ez ateistaként szerintem áthidalhatatlan szakadék, egyszerűen nem tudtok olyan mélységű kapcsolatot kialakítani, mintha hasonló világnézetű pár lennétek.
és később jönnek majd az olyan gyakorlati problémák, mint hogy egy vallásos embernél nem fér bele, hogy a gyerekét ne vallásos szemléletben nevelje. szóval készülj rá, hogy a gyerkőc is teljesen átveszi a tőled idegen világnézeti dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!