Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem most mondta el, hogy 2 éve mikor házasodtunk a legjobb barátom piásan szerelmet vallott neki a lagzin. Így 2 év után nem tudom mit csináljak... Felhozzam egyáltalán a barátomnak?
Minek?
Te összeházasodtál a nővel. Ő valószínűleg nem csal meg a barátoddal. A barátod - amennyire meg tudod ítélni - nem tett ellenetek semmit.
Shit happens, azóta már lehet a barátod rég elfelejtette az egészet... sőt, ha részeg volt, lehet már másnap sem emlékezett rá:D
Szóval tulajdonképpen először találd ki mi a célod az egésszel. Mert feszültségkeltésre alkalmas a dolog, de kb semmi másra nem. Vagy esetleg egy édeshármashoz:D
Szóval el akarod marni magadtól a barátodat vagy a feleségedet?
Esetleg ezt a kapcsot kihasználva össze akarsz hozni egy édeshármas vagy cuckold szexpartyt?
Ha ezekre a válasz az, hogy nem, akkor tulajdonképpen miért is kellene felhoznod ezt a dolgot a barátodnak?
Szerintem, ha nem okoz a jelenlegi életetekben gondot, nem kell külön említeni.
Részegen pedig mond az ember hülyeséget is.
Amúgy én is jártam hasonlóan, tudtam, hogy tetszem a volt férjem legjobb barátjának, ennek ellenére soha nem nyomult rám, még most sem, hogy elváltunk.
Szerintem nem kell ezzel foglalkozni, rég történt, Ti összeházasodtatok, a barátod meg lehet, hogy kicsit kétségbe is volt esve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!