Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 24 órája 0 reakció, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 órája 0 reakció, szerintetek mit csináljak és meddig várjak? Egyáltalán normális 24 óráig nulla reakciót adnia magáról valakinek? Szerintetek ghostingolni fog?

Figyelt kérdés

2 randin már túl vagyunk, a második randin megkérdezte, hogy akkor együtt vagyunk-e, én pedig mondtam, hogy igen, szóval még nem nevezném kapcsolatnak, de valamilyen szinten már a párom.

A második randi utáni nap még minden a normális mederben folyt, annyi, hogy a szüleihez elment egy családi eseményre, ahonnan aznap este haza is jött igaz nagyon későn.

A probléma ez után kezdődött, mivel alig beszéltünk, ezért tegnap rákérdeztem, hogy történt-e valami, vagy esetleg velem van-e a gond, hogy már nem akar tovább beszélni velem?

Írta, hogy nincsen semmi gond, csak hulla, alig tud állni, ennek ellenére 12 óráznia kell, ingerült, fáradt.

Visszaírtam neki, hogy megértem, csak aggódtam miatta egy kicsit, és, hogy kitartást a napjához, ez volt tegnap 11-kor.

Azóta nulla reakció, nem keresett, meg sem nézte. Én nem akarok paranoiásnak tűnni, és lehet túlreagálom, de 24 óra alatt nem lett volna korrekt, ha legalább annyit ír, hogy bocsi még nagyon fáradt vagyok, nem tudunk most beszélni, vagy valamit? Bármit? Egy 1 perces üzenet, csakhogy ne azon malmozzak, hogy most ghostingolt-e a másik vagy nem.

aug. 15. 10:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen keveset kommunikáló emberek. Sztem hagyd - aztán úgyis jelentkezik majd, magyarázattal együtt. Valószínűleg csak hulla fáradt - dolgozott és most pihen.
aug. 15. 10:59
 2/11 A kérdező kommentje:

Akkor addig ne jelentkezzek ameddig Ő nem keres?

Azt értem, hogy vannak keveset kommunikáló emberek, de eddig Ő nem ilyen volt.

aug. 15. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Leírta, hogy hulla fáradt és 12órázni fog. Nyilván dolgozott, aztán elájult és próbálja kipihenni magát.
aug. 15. 11:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt értem, de eddig is így dolgozott, és még sem tűnt el 24 órára soha.
aug. 15. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Légyszíves, hagyd picit élni. 24 óra nagyon kevés, nekem gyakran kipihenni magamat egy-egy durvább időszak után gyakran több napba kerül. Ilyenkor tudom csinálni a dolgaimat, de nem vagyok képes arra, hogy még mindenkinek vissza is írogassak, különösen, ha már egyszer mondtam, hogy fáradt vagyok és pihenésre van szükségem. Ilyen az ember életében sokszor szükséges, illetve mindenkinek más az is, hogy mennyit szeret chatelni (én nőként az állandó partneremnek is 2-3 naponta szoktam írni max).

Viszont szerintem érdemes lenne ezzel foglalkoznod. A leírtak alapján hiperszuper bizalmatlan, szorongó vagy a társkeresésben vagy ebben a kapcsolatban. Ha ez csak most van így akkor gondolkodj el azon, hogy ez kifejezetten a másik viselkedésével indokolható-e. Ha pedig mindig ilyen vagy, akkor esetleg azon, hogy miért vagy az? Miért rettegsz ennyire az elhagyástól, hogy állandó megerősítésre van szükséged? Ezt nem bántásból mondom, de fiatalabb koromban én is ez voltam és erre rendszeresen rámentek a kapcsolataim. Nem a másik eltűnésére, hanem a saját bizalmi gondjaimra. Ha úgy érzed ez rád is jellemző, akkor keress egy pszichológust és dolgozzatok rajta. Hidd el, ez megtérül, sokkal kiegyensúlyozottabb tudsz majd lenni a későbbiekben.

(Konkrétan én ebben a helyzetben mit tennék: várnék 2-3 napot, ha addig ír, akkor ír, ha nem akkor kedvesen ráírok, hogy mi a helyzet, sikerült-e kipihenni a dolgokat és milyen volt a családi buli.)

aug. 15. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Várhatsz még 48 órát. Ha nem jelentkezik akkor annyi.
aug. 15. 11:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a korrekt és kedves válaszokat, nagyon sokat segít, hogy segítetek külső szemmel is látni a szituációt!
aug. 15. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Te se voltál még igazán fáradt, mi??? 😅 Ez a kapcsolat is jól indul, nem lesz tartós...

2 randi után már jártok? Wow! 👌 Aztán folyamatosna cseszteted, sejpítve, hogy "szejejmem", jóóóó sok hangulatjellel??? Jól érzem? 😁

aug. 15. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a második randin azt kérdezi, együtt vagytok-e, az erős figyelmeztető jel, hogy a pasival nem stimmel valami.
aug. 15. 13:31
 10/11 A kérdező kommentje:
És ha közben rakott ki sztorit Instagramra ahol éppen vásárolgat?
aug. 15. 17:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!