Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esett rosszul amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul amit a férjem mondott? Nagyon felhúztam magam és lehet, hogy túllőttem a célon.

Figyelt kérdés

Nem élünk fényűzően, minden Forintnak meg van a helye. A férjem szólt, hogy tönkrement a fülhallgatója és szeretne venni egyet. Én mondtam, hogy ez a hónap most húzós várjon márciusig, akkor majd kicsit jobb lesz a helyzet. Akkor azt mondta, hogy rendben, erre az előző héten hazaállított egy nagyon nem olcsó fülhallgatóval. Elmondtam neki, hogy ez most piszok nagy kitolás volt velem, ő meg kapásból megsértődött.

Hétvégén meg voltunk hivva az egyik munkatársahoz és ciki vagy sem, ahogy levettem a cipőmet nem tudtam eltitkolni, hogy már agyon van ragasztva, lyukas, a férjem pedig még jól le is teremtett úgy mindenki előtt, hogy miért nem másikat vettem fel, milyen igénytelen dolog, hogy olyanban mentem vendégségbe. Belőlem meg kibukott, hogy oké, akkor majd felkapom a fülhallgatóját a lábamra, mert arra ment el a pénz a cipőm helyett. Tudom, hogy nem volt túl szép dolog ezt úgy mindenki előtt benyögni, de nagyon kellemetlenül éreztem magam és ráadásként nagyon meg is bántott. Azóta ő dühös rám, hogy mennyire leégettem őt, meg milyen kellemetlen, hogy azt hiszik, csak egy cipőm van stb. Még le is fotózta a cipősszekrenyünket a kollegának, hogy ni, mennyi cipő, de azt nem tette hozzá, hogy melyik kié...

tegnapelőtt 12:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Istenem. Még neki áll feljebb amikor ott mindenki előtt beégetett? Jól tetted! Ügyes vagy. Hagyjad hagyj fújja magát ameddig csak akarja. Amúgy rám jött a röhögés amikor azt mondtad, hogy a fülhallgatót tudod csak felhúzni más cipő helyett. A szegénység kellemetlenség és ő szégyelli, de azért fülhallgatóra költi amikor neked kéne cipőt venni. Jó nagy köcsög szó se róla. Égesd be amikor csak tudod ezentúl vagy ha van hova menned válj el mármint ha akarsz.
tegnapelőtt 12:32
 2/27 anonim ***** válasza:
34%

Ahol egy fülhallgató megvétele probléma, ott már minden összeomlott.

Mi van, ha hirtelen kell egy több 100 ezres kiadás?

Amúgy a havi internet díjból is vehettél volna cipőt magadnak....

3/27 anonim ***** válasza:
94%
Ha így leégetne engem a férjem és így viselkedne, én is mérges lennék. De ez az ő szégyene, hogy nem bír venni neked egy pár ezer forintos cipőt.
 4/27 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem itt nem is a fülhallgató megvétele a probléma, hanem az, hogy a problémáitokat mások előtt tette közszemlére. Mi sem élünk fényűzően + van egy 2 éves gyerek is, de ha kell valami (cipő, kabát, táska vagy valami a gyereknek) akkor kiszorítjuk rá a pénzt valahogyan. Mindent meg lehet oldani, ha eléggé akarod szerintem. Simán vehettél volna magadnak cipőt, akkor az urad nem tudta volna elkölteni. De hát te nem vetted meg, merthogy nincsenpénz. Az meg tényleg nagyon gáz, hogy ennyire napról napra éltek. Simán előfordulhat, hogy bexarik a hűtő vagy mosógép. És ezek nélkül nem tudsz élni, muszáj venned. Akkor nem főzöl meg nem eszel, mert nincsen hűtő? Tudom, hogy nagyon rossz a megélhetési körülmények Magyarországon, mi is itt élünk. Férjem az egyetlen kereső, én beteg vagyok (többszörös autoimmun beteg vagyok, biológiain, de ramaty az állapotom) és mindig van pár 100 ezer Ft kiszorítva, hogyha esetleg valami beütne. Ha nem lenne ennyi sem, akkor bizony mennék vissza betegen is dolgozni. Mert muszáj lenne. Vàltsatok munkahelyet, vagy vállaljatok màsodállást! Ha még ez nem megy, akkor költözzetek külföldre! Lehetőségek adottak mindenkinek!
tegnapelőtt 12:44
 5/27 anonim ***** válasza:
19%

Elmesz egyszer vagy ketszer plazmat adni es kesz. Ott a cipod ara.

2 plazmaadasnak nincsen plusz egeszsegugyi kockazata se.

tegnapelőtt 12:56
 6/27 A kérdező kommentje:

2! Ha többszázezres kiadás lesz, akkor marad a hitel illetve ilyen esetre van hitelkártya is, de az csak a végszükség végszüksége esetén, ha összedőlni készül a világ.

A netet pedig nem momdhatom le, hűségidős és a férjem nevén van, bár abban igazad van, hogy megnézném a férjem arcát, amint már nem tud mit hallgatni a majdnem 260E-es csodájával.

Nekem vagy csináltatnom kell a cipőt vagy kapásból 2 különböző méretű párt venni, mert 3 számnyi különbség van a két lábam között. A kínai cipők max 1 hónapot bírnak a lábamon.

tegnapelőtt 13:01
 7/27 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk hál isten nem kell ennyire spórolni.

De én pl egy 500Ft-os cipőbe járok :D

A téli bakancsom 2000Ft volt.

Az előző edzőcipőmet is talán 3ezerért vettem.

Vinteden, turkálóba, adok veszek csoportokban rengeteg ilyet ki lehet fogni.

Egyébként tényleg gáz, hogy mindenki elött estetek így egymásnak.

tegnapelőtt 13:04
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

Kétszer volt bunkó. Egyszer, mikor a megbeszéltek ellenére mégis megvett egy drága fülhallgatót, másodszor, amikor leégetett mások előtt.

Nekünk többmillió forint félretett pénzünk van, de a nemrég tönkrement fülhallgatóm helyett egy 4000 forintos JBL-t vettem, meglepően jó a hangzása. Feltételezem, a párod nem ennyiért vett újat.

Kicsit apám jut eszembe, akinek mindig az volt a legnagyobb gondja, hogy éppen milyen elektronikai kütyüt vegyen meg, telibe**arva azt, hogy hó végén már nem lesz egy forintja sem, hogy a család esetleg be tudjon vásárolni a boltban. Anyám három műszakban dolgozott + mellékállása is volt, hogy mindig legyen otthon étel, mert apámra semmilyen szinten nem lehetett számítani.

Megkérdezhetem, hogy milyen kiadásaitok vannak és mit dolgoztok, hogy ennyire ki vagytok centizve anyagilag? Jogos a felvetése az egyik kérdezőnek, hogy mi van akkor, ha hirtelen bejön egy nagyobb kiadás vagy betegség miatt egyikőtök kiesik a munkából?

tegnapelőtt 13:05
 9/27 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Hányas lábad van? Tele vagyok cipőkkel, szívesen adok egyet.
tegnapelőtt 13:08
 10/27 anonim ***** válasza:
94%

260 ezer??? Na most vagy te vetítesz nekünk, vagy ő vetít neked.

Amúgy honnan volt neki erre pénze? Azt hittem valami 30-40 ezerről lesz szó.

tegnapelőtt 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!