Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól felhúztam magam! Mit gondoltok, jogosan?
Pasim is nyög be néha ilyen f.szságokat... én erre mindig azt mondom, hogy inkább te örülj, hogy én elvisellek... :D (elég nehéz eset...)
Szerintem nem érdemes ezen vérig sértődni, de azért nem olyan vicces dolog, tényleg... vágj vissza, hogy a te is visszasírod az exed, mert ő legalább tapintatos volt... Mégsem közlöd ezt így vele... Vagy vmi szellemeset.
20L
Fiatalabb is vagy, meg szebb is? Meg beképzeltebb is, az tuti...
Igen, hülyeségen sértődtél be. Humorizált... Amúgy meg, vigyázz rá, arról szól a párkapcsolat.
hmm ilyeneket nekem is mondott. hogy vigyázzak rá,mert ő minden ujjára találna nőt,meg mindenki(volt barátnők) bánja hogy már nem vele van.meg ha szakítanánk soha nem találnék olyat mint ő. mindenki csak kihasználna..
nekem ezzel az önbecsülésemet rombolja le de nagyon..már lassan el is hiszem az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!