Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiégtem teljesen. Tehát az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiégtem teljesen. Tehát az internetbe menekülök, örülök ha elmegy, utálom ha mindketten otthon vagyunk. Ha otthon vagyok nem várom hogy hazaerjen, ha elmegy otthonról otthon akarok lenni. Ez kiégést jelent? Nålatok volt ilyen? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
Mit tennétek ilyen helyzetben?

tegnapelőtt 14:52
 1/10 A kérdező kommentje:

Kimaradt: házasok vagyunk és van 1 gyerekünk.

Es nem ebbe a kategóriába akartam írni hanem a válás kategóriába

tegnapelőtt 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Válj el.
tegnapelőtt 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Válàs.
tegnapelőtt 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így élek, tavaly ősz óta. Múlt héten beteg volt, itthon volt állandóan. Nehezen viseltem. Fáradt voltam tőle. Nem az ápolásba fáradtam bele, hanem a jelenlétébe.

Elmondtam neki, hogy mi bánt, de ő nem lát problémát a kapcsolatunkba, ő elégedett. Mondta , hogy semmit se változtatna meg bennem.

Mivel csak nekem nem jó így nekem kellene elmenni, de nincs hová. A házunk közös, albérletet fizetni a fizumból nehéz lenne, a szülőiház messze van.

Most jobban fizető munkát keresek, hogy meg tudjak élni nélküle is.

Van gyerekünk is.

tegnapelőtt 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló szituáció volt, szerencsére még nem házasodtunk össze, és a gyerek helyett csak egy macsek volt.

Leléptem. Nem igazán volt hova, de valahogy sikerült megoldani, most egyenesben vagyok :)

tegnapelőtt 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha ennyire fáraszt válj el.

Jobb lesz neked is.

tegnapelőtt 15:34
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Azért még egy próbálkozást lehet megejtenék. Jelezd neki hogy gond van.
tegnapelőtt 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Családterápia esetleg segíthet, vagy pszichológus, de ahogyan írod, ez kiégés. Találnotok kellene közös célt-irányt, amivel esetleg még felizzítható lehetne ez az egész.
tegnapelőtt 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem azokkal van ilyen érzésem akik dirigálnak zaklatnak. Vagy pl mint vendégségben rokonoknál hogy az se mindegy nekik jóformán, hogy hova ülök le melyik pohárbol iszok meg stb. Én is kiégek ilyenektől de otthon kipihenem.

Ha vmelyik párom ilyen tipus ha nála vagyunk nem lehetek önmagam, azzal én mégcsak össze sem költözök.

tegnapelőtt 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne tudni, hogy mi történt veletek.
tegnap 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!