Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/137 A kérdező kommentje:
páromra tudok hatni meg végül is a barátjára is, csak úgy szeretném intézni hogy senki ne sérüljön érzelmileg és hogy mindenkinek jó legyen
nov. 7. 19:04
 62/137 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki fog sérülni, de a legjobban a gyermeked! Te tényleg ennyire hülye vagy, hogy most kapkodsz amikor már késő? Mégha el is mész titokban abortuszra és a barát hallgatni fog akkor se fog veled örökkön örökké maradni a párod mert egy halott kapcsolatban éltek együtt. Csak a megszokás, a beteges kötődés köt titeket össze és a társfüggőség. Vele maradsz ő meg elhagy más miatt aki jönni fog neki. Elfelejted mert olyan ostoba vagy, hogy nemcsak te létezel, más nők is vannak és bármikor lecserélhet téged. De ha el is mondod, hogy megcsaltad és veled marad soha a büdös életben nem fog benned megbízni és lehet visszacsal, szakít veled. Hiába akarod megtartani őt nem tudod. Ráadásul biztos vagyok benne 100%, hogy te nem fogod abbahagyni a hűtlenséget. Vinni fog bárki mert nem bírsz magaddal. Egyébként szülés után amikor 24/7 a babával leszel majd szerinted a párod lesz mintás apa? Hány éves vagy agyilag,12?
nov. 7. 19:12
 63/137 anonim ***** válasza:
Vagy a párod felneveli a haver kölykét.
nov. 7. 19:55
 64/137 A kérdező kommentje:
szerintetek szexel meg lehetne oldani a helyzetet? ha mondjuk a párom és a barátja is benne lennének, pl megkapnának mind a ketten, mondjuk hármasban? hogy a békesség meglegyen
nov. 7. 20:18
 65/137 anonim ***** válasza:
S utana meg terhes leszel,profi vagy..S senki nem.tudja kie..
nov. 7. 20:39
 66/137 anonim ***** válasza:
82%
Védekezés nélküli szex két pasival úgy, hogy közben terhes vagy. Kérdező, te azt tudod, hogy egy felszálló fertőzéstől elmehet vagy sérülhet a baba? Téged akkor a baba ennyire nem érdekel, csak az, hogy ne tartsanak r.bancnak, ami amúgy vagy?
nov. 7. 20:51
 67/137 anonim ***** válasza:
5%
Utolsó ez baromság..Rendszeresen hármasoztam a párommal amikor terhes voltam..
nov. 7. 21:48
 68/137 anonim ***** válasza:
75%
Nos, te is megéred a pénzed utolsó.Grat.
nov. 7. 22:14
 69/137 anonim ***** válasza:

Kérdező ez most komoly ?

Nagy Butaságot csináltál hogy félre léptél és ez szerintem egy alkalmi hármas sexel nem hozható rendben

Vagy nem tudom nem rosszból mondom isten ments de hogy képzeled el a szitut oda álsz a párod elé és mondod neki hogy figyu már kicsim le feküdtem a barátoddal és terhes lettem de hogy ne haragudj csinálunk vele egy hármast hogy szent legyen a béke 🙄🤷🏻‍♀️🤔

nov. 8. 06:53
 70/137 anonim ***** válasza:
83%
A nemiszerved akarod bedobni? De hát már mindketten megkaptak. Nem felejtik el, hogy terhes vagy, azt se, hogy félreléptél. Te vagy trollkodsz, vagy fogyatékos, esetleg tényleg vérbeli ribi vagy.
nov. 8. 07:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!