Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne
Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább nenov. 7. 10:15
31/137 anonim válasza:
Jaj attól, hogy nem működött a kapcsolata attól még alá feküdt a "szeretett" párjának és közben a másik is megpakolta. Úgy jött helyre a kapcsolata, hogy nagyon sokszor mélytorkozott, engedte hátsóba és lenyelte a khhhmmöt.
A kérdező csak ágyra való. Mehetne pénzért szopni és dugni.
32/137 anonim válasza:
Az a baj, hogy be tudja adni a "barátjának", hogy az övé a gyerek. Hónapokkal később már nehéz napra pontosan kiszámolgatni, hogy mikor voltak együtt. Hallottam sztorikat, ahol kiderült évekkel később, hogy nem a faszié volt a gyerek... hát nem volt szép a történet vége. Nem tudom mit akarsz tenni Kérdező, de felneveltetni vele a gyerekedet még nagyon csúnyán visszaüthet.
33/137 anonim válasza:
Az ilyen felelőtlen nőknek mindig van egyszerre több pasija is. Csak tudnám miért?
34/137 anonim válasza:
A barát csak akkor fog hallgatni ha továbbra is szét fogod neki rakni arra számolj és te mivel faszéheskurwa vagy így meg is teszed. Valakinek feltűnik, lehet pont a párodnak azt repülsz babával együtt. Egyébként én is szeretném azt hinni, hogy direkt nőket lejárató kérdés ez, de sajnos én is tudok jó pár sztoriról ahol a nő szemrebbenés nélkül megcsalta a párját és nem mondta el, hogy nem ő a gyerek biológiai apja. Egy esetre emlékszem mert évekkel később nyilván kiderült és botrány lett belőle meg repítette a csalfa hernyót a férj.
35/137 anonim válasza:
33, mert a pasiknak ez kell. Nem az uncsi, megbízható nő, hanem a hisztis, durcis, kiszámíthatatlan csajszika.
37/137 A kérdező kommentje:
miért írtok ilyen undok bántó dolgokat? tudom hogy hibáztam! szeretném helyre hozni és szeretném ha nem lenne veszekedés párom és barátom között és jó lenne ha rám se haragudnának
nov. 7. 12:54
38/137 anonim válasza:
Mert undorító vagy. Haragudni fognak egymásra, de inkább kibékülnek elvégre egy olcsó büdös qrva nem ér annyit. Te meg nevelheted egyedül a gyereked és majd küldi jó esetben a gyerektartást valamelyik. Ez így van hiába nem tetszik. Ha nincs eszed, nincs gerinced akkor ráfázol. Gondolkodni kellett volna és tekintettel lenni a párodra akit elvileg annyira szeretsz bár a gyakorlatban egyértelműen csak a 🌲szokat szereted.
39/137 A kérdező kommentje:
38/ nem ez nem igaz, nem vagyok se céda! rib.anc! sem undorító! csak hibát követtem el, ez igaz
és te kérlek ne írj ide többet
nov. 7. 13:06
40/137 anonim válasza:
És hogy szeretnéd? Megszulod a babát és majd hármasban éltek egy szép nagy lakásban? Egy hibát nem lehet visszavonni főleg nem ekkorát ha már megtetted. Az meg eleve nem barátság ha a két fél le is fekszik egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!