Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne
Nem értem, hogy ez miért kérdés. Neked nem lenne gond, ha a párod felcsinál valakit, és nem tudsz róla, feltételezem.
Az, hogy összefeküdtél valakivel (nem egy alkalommal), már azt jelenti, hogy bevállaltad a kockázatot, ha kiderül, kalap kabát.
Megérdemli, hogy tudja.
Megérdemli, hogy ő döntse el, mit kezdjen ezek után az életével.
Ez már nem a te döntésed.
Hogy nem szakad rád a plafon! Nem elég, hogy erkölcstelen ribi még szemtelen is vagy.
Megkívántál más bigyót és azonnal meglovagoltad. De mivel tudod, hogy csak testiségre voltál jó így a pároddal akarsz maradni és eltitkolni nemcsak azt, hogy hűtlen ribi vagy, de még azt is, hogy gyereket vársz tőle.
Fúh, nem szoktam ideges lenni, de legszívesebben beverném a képed.
Rohadtul nincs jogod elhallgatni, hogy mit csináltál és babát vársz mástól.
pont ez az, nem tudom mi legyen! mert szeretem a páromat és ő is engem!
már attól összetörne lelkileg ha elmondanám neki hogy lefeküdtem a barátjával nem hogy még teherbe is estem tőle! ráadásul a barátja is belém van zúgva, így neki se merem elmondani hogy terhes vagyok
Nem szereted. Különben nem csaltad volna meg a legjobb barátjával. Ha nehéz időszak is van egy kapcsolatban, támogatni szokták egymást az emberek. Vagy különválni, ha menthetetlen.
Te a kényelmet és a biztonságot szereted, nem őt.
Könnyebb az az út, hogy elsunnyogod a dolgokat, és ezzel magadon kívül 3 ember életét teszed tönkre!
Közöld mindenkivel a szitut, vetesd el a gyereket és pakolj össze szépen. Nincs min gondolkodni ebben a megalázó helyzetben.
Nem létezik olyasmi tényleg hogyha te szereted a párod őszintén akkor harmadik személlyel nemhogy flörtölsz, de még szexelsz is vele. Azt hagyjuk, hogy felcsinált mert amilyen észkombájn vagy párhuzamosan kezelt mindkettő és nem tudod valójában ki az apuci.
Lelkiismeretfurdalásod se van. Ha lett volna akkor nem másztál volna rá a barátjára. Vagy minimum annyi lett volna benned, hogy nyitott kapcsolatot ajánlottál volna fel a párodnak, vagy hármast a haverral.
Fogalmad sincs a szeretetről, sőt "ámblokk" emberi értékekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!