Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen kamus beteg nőkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen kamus beteg nőkben és kialakul valamiféle érzelem és miért csinálják egyáltalán ezt az egészet?

Figyelt kérdés
4 hónapja chat oldalon megismerkedtem egy nővel, ilyen összhang még életemben nem volt, állandóan chateltünk, írtunk egymásnak, aztán átmentünk skype-ra és szóban beszéltünk 5-6 órákon keresztül, egyszerűen borzasztó jó érzés volt, de egyszerűen nem akart velem találkozni, közben megadta a telefonszámát hogy ott is beszéljünk, aztán beírtam a telefonkönyvbe ezt a számot és egy férfit dobott ki a rendszer, rákerestem facebookon és az ismerősei között megtaláltam ezt a nőt, minden hazugság volt amit mondott, más a neve, komoly kapcsolata van, egész máshol dolgozik, egész máshól lakik, nyilván mikor ezt ismertettem vele letiltott és eltűnt...
2023. dec. 17. 17:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jót szórakozott rajtad. Lépjél tovább.
2023. dec. 17. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Lehet az adta neki a telefonkártyát. Mjnek kell kitalálni sztorikat köré. Ha annyira jol beszélgettek ra is tudnal kerdezni.
2023. dec. 17. 18:09
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Szórakozásból.
2023. dec. 17. 18:10
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Megkérdezted, miért hazudott?
2023. dec. 17. 18:13
 5/14 A kérdező kommentje:
4. persze.... tiltott
2023. dec. 17. 18:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom érdekkapcsolatban van ezzel a fazonnal, akit megtaláltál. Ezt senki kedvéért nem hajlandó felrúgni. Viszont az a hatalmas szinkron amiről írsz, tartok tőle szimpla manipuláció. Elég erős tud lenni a hatása, de attól még nem valós, hanem illúziókra épül. Azt mutatja neked amit látni akarsz, és tökéletesnek fogod őt hinni és érezni. Ő pedig a te érzéseidből és figyelmedből táplálkozik tovább.
2023. dec. 17. 18:22
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

nem beszélget velük senki és lelki szemetes labdának használnak.

gyakori jelenség ezt meg kell érezni hogy milyen a másik.

2023. dec. 17. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, hogy az volt a válasza, hogy tiltott. Az igen. Azt hittem, félre akart menni, de akkor nem tiltott volna.

Hát ez érdekes. Ennyi energiát feccölni valamibe, ami nem megy semerre.

2023. dec. 17. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az, akit át lehet vágni. 4 hónapig "lelki összhang" ... Hát persze Pityu.

Már akkor el kellett volna tőle búcsúzni amikor randira nem akart menni! Az ideális időpont 2 hét-1hónap.

2023. dec. 17. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy balek vagy
2023. dec. 17. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!