Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha gyakran egy légkörben vagytok egy csajjal, együtt is alszotok elég gyakran, ettől kialakulhat bennetek valamiféle érzelem a csaj iránt?
Tegyük fel koleszosok vagytok, és van egy csaj, akit már régebb óta ismersz, jóban vagytok, úgyhogy néha áthívod hozzátok. Játszotok, filmeztek, beszélgettek, hülyültök, stb. A szobatársadnak nagyon bejön a csaj, úgyhogy ő is áthivogatja, így még többet van nálatok. Gyakran ott is alszik, bár külön matracon, nincs köztetek semmi. Néha elhívjátok bulizni is, bandázni, bekerül a haveri társaságotokba is, sokan bírják közülük is. Nos, én lennék ez a csaj, és az érdekelne, hogy a régi ismerősömben, akit egyébként másfél éve ismerek, kialakulhat-e valami szerelemféleség irántam, ha eddig csak vonzalmat érzett irántam (bár azt elég erősen)? Azt még tudni kell, hogy ez a srác folyton kérdezget, h van-e már pasim, és azt is próbálja kipuhatolózni, h bejön-e ő nekem, de én úgy teszek, mintha nem jönne be, mert így is túl nagyképű... És közben azt is meséli, h a hétvégén épp hogyan vitt ágyba egy-egy r*b@ncot...tehát kicsit vegyes "jeleket" küld, nem tudok rajta kiigazodni. Azt hangsúlyozza, h ő most mennyire élvezi a szabadságot és h fűvel-fával szexel, de néha megjegyzi nekem, h jó lenne azért már egy komoly barátnő. Azt tudja, h engem nem tud lefektetni csakúgy, mert régebben már bepróbálkozott, de én tájékoztattam, h nálam ez nem így megy.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!