Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen kamus beteg nőkben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen kamus beteg nőkben és kialakul valamiféle érzelem és miért csinálják egyáltalán ezt az egészet?

Figyelt kérdés
4 hónapja chat oldalon megismerkedtem egy nővel, ilyen összhang még életemben nem volt, állandóan chateltünk, írtunk egymásnak, aztán átmentünk skype-ra és szóban beszéltünk 5-6 órákon keresztül, egyszerűen borzasztó jó érzés volt, de egyszerűen nem akart velem találkozni, közben megadta a telefonszámát hogy ott is beszéljünk, aztán beírtam a telefonkönyvbe ezt a számot és egy férfit dobott ki a rendszer, rákerestem facebookon és az ismerősei között megtaláltam ezt a nőt, minden hazugság volt amit mondott, más a neve, komoly kapcsolata van, egész máshol dolgozik, egész máshól lakik, nyilván mikor ezt ismertettem vele letiltott és eltűnt...
2023. dec. 17. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a) verzió: eleve pasival beszéltél, csak trollkodtak veled

b) verzió: kis figyelemre, társalgásra, megértésre vágyott semmi többre, esze ágában sem volt senkivel találkozni, de jól esett neki a törődés.

S miben is kamuzott? Ígért neked bármit is? Ígérte, hogy lesz köztetek bármi is, vagy találkozni fogtok? Nem? Akkor csak te ringattad magad ebben a hittben.

Amúgy meg pajtások alapszabály: nem tereferézünk hónapokig értelmetlenül, hanem ha van szimpátia akkor össze kell hozni a személyes talit mert úgyis ott dől el minden!

2023. dec. 17. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

En 2-3 havonta valtoztatom a szamom.

Alapbol nrm az en mevemrn van.

Vagy ha viber sz wc ot wdok,az nem a telszamom.

Ennxit aerol,h az a szam amit adok,akkod ervenyes es azon a feluleten,amit irok.

2023. dec. 18. 04:50
 13/14 A kérdező kommentje:
11. Skypeon beszéltem vele, nagyon jó női hang volt...igen találkozót mindent ígért, hogy már többet érez, más vagyok, ebből nagy eséllyel kapcsolat lesz stb..
2023. dec. 18. 07:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet egy halott kapcsolatban van benne és gondolt arra hogy miattad kilépne, de te lebuktattad és így ráparázott.

Vagy esze ágában sem volt veled találkozni, csak jól esett neki elképzelni mi lenne ha..

2023. dec. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!