Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
 91/137 A kérdező kommentje:

most megint miről írtok? mi az hogy én belém bárki beteheti? ki teheti be nekem? a postás is? a sarki boltos csávó is? meg egy foci csapat is? jó ég én ezt nem is tudtam! csak hogy kolbász lehessen a lábaim közt! mondjuk ezen még soha nem gondolkodtam, és szerintetek tényleg ránézésre mindenki lássa rajtam hogy lefeküdtem párommal és a barátjával is? nem tudom még senki nem mondta, hé figyelj már látom rajtad hogy voltál párod barátjával is!

na az mondjuk durva lenne!

most én azért ku.rva vagyok, meg ri.banc meg mit tudom én? mert voltam párom barátjával is

ne butáskodjatok már, kérlek

nov. 8. 12:45
 92/137 anonim ***** válasza:
64%
Te magad írtad, hogy te ilyen vagy.És a kefélő társad is látja már, hogy dugható vagy, ezért is akasztotta be a farkát.Ez van anyukám.
nov. 8. 12:52
 93/137 A kérdező kommentje:

várj anyukám! én azt írtam hogy a jellemem miatt meg had ne szabadkozzak! én ilyen vagyok! nem lehetünk mindannyian egyformák!

az én jellemem nem ri.banc! meg hasonlók!

a kurv.aságot ti szeretnétek rám erőltetni mindenáron

nov. 8. 12:57
 94/137 anonim ***** válasza:
57%
Aki valóban nem ri.banc, az nem fekszik le a párjának a haverjával.Aki megteszi, az bizony ri.banc.
nov. 8. 13:00
 95/137 anonim ***** válasza:
83%

Aki pénz, érdekek, jólét miatt képes dugni az K. Aki megcsalja a párját, vagy foglalt emberrel szexel az ribi nemtől függetlenül. Ezek megmásíthatatlan tények és ha földhöz vágod magad akkor sem fog másképp lenni.

Képes vagy hármasban szexelni azért, hogy ne kelljen egyedül nevelned a kölyköt. Akkor miről beszélünk még? K vagy és ha lehetne eltitkolnád, hogy kié a baba és őt tennéd ki bármi veszélynek, vagy annak, hogy az igazi apját ismerje.

nov. 8. 13:01
 96/137 anonim ***** válasza:
igazi apja NE ismerje.
nov. 8. 13:01
 97/137 anonim ***** válasza:
20%
78 - Ha mind a ketten szeretnek, már csak a hármas együttműködést kell békésen együtt megbeszélnetek - mind a hármótok és az új kis ember boldog jövője érdekében.
nov. 8. 13:15
 98/137 A kérdező kommentje:

97/ ne végre egy értelmes válasz is van! ennyi válaszoló után

csak van itt fénysugár a sötétben

nov. 8. 15:19
 99/137 anonim ***** válasza:
83%
1 "pozitív" válasz miatt bizakodsz? Oda tette a HA szócskát. Legyünk inkább reálisak! A párod nem szeret hiszen a kapcsolat nem működik és te sem szereted mert megcsaltad. A barátnak újdonság vagy míg rád nem un főleg a babával és te ugyanúgy érzel iránta. Igen, egy ideig működhet a hármas, de nem fog sokáig! HA szerencsés vagy mert mindkettő idióta akkor az egyik küldi a gyerektartást és a másik meg neveli az ő gyerekét egy darabig, de ennyi. Ne fog veled maradni egyik se különösen ha apukák nem akartak lenni, inkább le fog lépni mindkettő! De álmodozni szabad, ingyen van, kár, hogy a gyerek fogja megérezni negatívan az egészet.
nov. 8. 15:33
 100/137 A kérdező kommentje:
pedig össze hozom hogy jó legyen minden! ha tetszik nektek ha nem! a gyerekem miatt se kell aggódj, mert szeretetben fog felnőni és meg lesz mindene arról én gondoskodom
nov. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!