Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne
most megint miről írtok? mi az hogy én belém bárki beteheti? ki teheti be nekem? a postás is? a sarki boltos csávó is? meg egy foci csapat is? jó ég én ezt nem is tudtam! csak hogy kolbász lehessen a lábaim közt! mondjuk ezen még soha nem gondolkodtam, és szerintetek tényleg ránézésre mindenki lássa rajtam hogy lefeküdtem párommal és a barátjával is? nem tudom még senki nem mondta, hé figyelj már látom rajtad hogy voltál párod barátjával is!
na az mondjuk durva lenne!
most én azért ku.rva vagyok, meg ri.banc meg mit tudom én? mert voltam párom barátjával is
ne butáskodjatok már, kérlek
várj anyukám! én azt írtam hogy a jellemem miatt meg had ne szabadkozzak! én ilyen vagyok! nem lehetünk mindannyian egyformák!
az én jellemem nem ri.banc! meg hasonlók!
a kurv.aságot ti szeretnétek rám erőltetni mindenáron
Aki pénz, érdekek, jólét miatt képes dugni az K. Aki megcsalja a párját, vagy foglalt emberrel szexel az ribi nemtől függetlenül. Ezek megmásíthatatlan tények és ha földhöz vágod magad akkor sem fog másképp lenni.
Képes vagy hármasban szexelni azért, hogy ne kelljen egyedül nevelned a kölyköt. Akkor miről beszélünk még? K vagy és ha lehetne eltitkolnád, hogy kié a baba és őt tennéd ki bármi veszélynek, vagy annak, hogy az igazi apját ismerje.
97/ ne végre egy értelmes válasz is van! ennyi válaszoló után
csak van itt fénysugár a sötétben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!