Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/137 anonim ***** válasza:
80%
Vitesd el a barátoddal a balhét, ez a szokás nem?🤣
nov. 7. 10:18
 2/137 anonim ***** válasza:
87%
Mármint most mi a terved felszeretnéd neveltetni, azzal az emberrel akit elvileg szeretsz más gyerekét? Ezt senki sem érdemli. Amúgy nem tudok erre mit mondani de miért pont a barátjával kellett összefeküdnöd? Megérdemelné hogy megtudja már csak amiatt is, hogy tudja milyen barátja is van. Ekkora hazugságban nem lehet élni, utána meg találkoztok ugyanúgy hármasban és úgy csináltok mintha nem történt volna semmi?
nov. 7. 10:32
 3/137 anonim ***** válasza:
94%

El kéne mondani mindkettő férfinak mi a helyzet. Tudnia kéne a havernak főleg, hogy gyermeket vársz tőle. Zabigyereket neveljen a párod? Amúgy sokáig nem nevelné mert kiderülne valószínűleg, hogy nem hasonlít rá. Habár hiába nem derülne ki mivelhogy szar köztetek a helyzet ha akad neki más nő akivel egymásba szeretnek el fog érte hagyni. Tehát hiába akarnád húzni az időt.

U.I. Nemcsak te vagy qrva, a híres barát ugyanolyan qrva mint te!

nov. 7. 10:33
 4/137 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon remélem, hogy ennek a kérdésnek nincs valóságalapja csak trollkodsz.

De ha igaz ez a kérdés azt javaslom, hogy abortuszra menj.

Egyáltalán tuti fix, hogy a haver a magzat apja? A pároddal nem feküdtél le védekezés nélkül, vagy nem történt "baleset"?

Nagyon "okos" vagy amúgy.

Egy rossz kapcsolatban vagy ahelyett, hogy véget vetnél neki és szabadon felelősségteljesen szexelnél.

Pont a haverral kellett szexelni. "Csúcs" tényleg.

Elb@sztad az életed ha te nem vetetted el a magzatot az biztos.

Teljesen tök mindegy, hogy ki az apja, vagy ki vállalná fel mert se te, se a gyermek nem lenne boldog.

Lotyónak nyilván nem való.

Lehet mutogatni a haverra, de te vagy a nő, te döntesz, hogy ki mártsa beléd...

nov. 7. 10:45
 5/137 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha volt bátorságod megcsalni akkor a következményeit is legyen merszed bevállalni. Ne légy legalább gyáva ha már egyszer féreg vagy. Annyi eszed lehetőség van, hogy mint írták előttem abortuszra mész és szakítasz végre a partnereddel akit egyáltalán nem szeretsz.
nov. 7. 10:54
 6/137 anonim ***** válasza:
64%
*lehetőleg
nov. 7. 10:54
 7/137 A kérdező kommentje:
nem mutogatok senkire, páromat és barátját se hibáztatom! tudom hogy az én döntésem volt hogy barátját közel engedtem magamhoz! csak azt nem tudom hogy most mit csináljak
nov. 7. 10:55
 8/137 anonim ***** válasza:
80%
Hogy-hogy mit csinálj? VETESD EL ÉS SZAKÍTS! Ugyan mi mást?
nov. 7. 10:57
 9/137 anonim ***** válasza:
79%

A párod már nem a párod. Te döntöttél.

Ezután más gyerekével miért mész vissza hozzá?

nov. 7. 11:02
 10/137 anonim ***** válasza:
86%

Elmondod a havernak hogy gyereket vársz, elmondod a párodnak hogy méhcsalád és a haverjától gyereket vársz.

Majd eldönti hogy veled marad vagy nem. Vszeg nem.

nov. 7. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!