Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/137 anonim ***** válasza:
75%
Szegény gyerek. Meg se született még, de az anyja már most elkúrta az életét.
nov. 7. 11:58
 22/137 anonim ***** válasza:
88%

Ne már, hogy nem tudtad! Most komolyan tagadásban akarsz lógni? Ilyen felelőtlen "nő" hogyan fog gyermeket nevelni ha elvetettni nem akarod? Légy már akkor végre felnőtt legalább miatta!!!

Nézz önmagaddal szembe és lásd már be, hogy nagyon jól tudtad, hogy kexelés lesz a vége.

Basszuskulcs ha nekem másra viszket akkor maszturbálok ami ha nem segít akkor elmondom a páromnak ha sehogy se akarok szakítani, hogy úgy érzek.

Lehet kidob a francba, de akkor is őszinte voltam és nem hazug kurwa aki olyan hülye, hogy két farokkal boldogítja magát párhuzamosan és vigyázni nem tud!!!

Mire volt ez jó? Lehetettek volna szendvicsben, vagy nyílt kapcsolatban és védekezni kellett volna.

Semmi, de igazán semmi agyad nincs, csak a pinád irányít mintha valamilyen tüzelő állat lennél.

El kell mondanod, hogy megcsaltad, állapotos vagy, amit követnie kell az az abortusz és szakítás. Így szép sorjában.

Ha nem teszed meg úgyis ki fog derülni előbb vagy utóbb. Elvégre ami késik az nem múlik.

nov. 7. 12:02
 23/137 anonim ***** válasza:
77%
Aszondja nem tudta, hogy lefekszik majd a pasival....Azt viszont már csak tudtad, amikor toltad a bugyit lefelé nem? Ott még megállhattál volna, de inkább szétraktad a lábad lyányom. 🤷‍♀️
nov. 7. 12:06
 24/137 anonim ***** válasza:
0%
Nem akartok kirándulni menni a szeretőddel mondjuk Szaúd-Arábiába? Ott kapnátok egy kis melegköves masszázst.
nov. 7. 12:09
 25/137 anonim ***** válasza:
85%
Dehogynem tudta, alig várta a kérdező, hogy berakja neki. Csak most terhes és nem tudja ki az apa. Be van szarva, hogy egyik se vállalja, de inkább a párjára nyomná. Viszont azzal nem számol, hogy a haver kinyithatja a száját akármikor. Talán akkor amikor megkapja a hírt, hogy terhes és dotdotdot. Nem fog elmenekülni ebből a helyzetből hiába van azon. Kikerülhetetlen.
nov. 7. 12:11
 26/137 anonim ***** válasza:
73%
Most megkaptad az életre szóló leckét, hogy azért mert valakinek jó a társasága, az nem jelenti azt, hogy terpeszteni is kell neki, főleg védekezés nélkül. A barát is nagyon csodálatos barát lehet, ha képes volt megkúrni a barátja barátnőjét. Minek az ellenség, ha valakinek ilyen barátja van??
nov. 7. 12:19
 27/137 A kérdező kommentje:
ti nem értitek ezt! nem voltatok ilyen helyzetben! és ne is legyetek!
nov. 7. 12:23
 28/137 anonim ***** válasza:
78%
Valóban nem értjük, hogy hogy lehet valaki ennyire jellemtelen....
nov. 7. 12:25
 29/137 anonim ***** válasza:
69%

"de a helyzetem bonyolult és nem olyan könnyű döntést hozni hogy hiphop elmondom vagy elvetettem vagy összepakolok! mert igen is vannak érzelmek és igen is szeretem a páromat! jó elismerem a barátjával se vagyunk közömbösek egymásnak és igen lefeküdtünk de ez nem azt jelenti hogy nem szeretem a páromat!"

Mégcsak NEM is TISZTELED a párod, pláne NEM SZERETED. Nem tudod, hogy ezek a szavak mit jelentenek. Egy utolsó rohadt riherongy vagy aki csak az egyik 🌲szból a másik 🌲szba tud ülni. Persze, hogy nem fogod neki elmondani amikor gyáva vagy. Valószínűleg nincs is hová menned mert egyik 🌲sz se törődne veled. Anyádékhoz nem mehetsz valamilyen oknál fogva és rokonokhoz se. Megérdemled a sorsod. A gyereked meg előre sajnálom én is ha megtartod mert annyira önző, buta cafka vagy.

nov. 7. 12:27
 30/137 anonim ***** válasza:
48%
De tudja a kérdező hogy a baráté a gyerek csak mert szar kapcsolatban gondolom nem feküdt le a párjával. Nincs túl sok választásod mert ez így is úgy is ki fog derülni. Nem fogod tudni kijátszani. Ha megtartod jönnek a rosszullétek mit fogsz mondani erre is meg hogy gömbölyödsz? Vagy bekamuzod neki hogy az övé? Nem fogja elhinni mert tuti nem volt köztetek szex akkoriban. Azt írod a barát is beléd van esve. Gondolom sokáig fog hallgatni? Akárhogyan is döntessz el fogja neki mondani ha nem szakítassz csak azért is bosszúból. Ha elveteted szerinted azt csendben sunyiban minden féle gond nélkül meg tudod tenni? Hát nem. Akkor is ki fog derülni minden. Egyszerűen nem fogsz tudni kibújni a hibád alol. Egyed amit megfőztél.
nov. 7. 12:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!