Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne
Ne már, hogy nem tudtad! Most komolyan tagadásban akarsz lógni? Ilyen felelőtlen "nő" hogyan fog gyermeket nevelni ha elvetettni nem akarod? Légy már akkor végre felnőtt legalább miatta!!!
Nézz önmagaddal szembe és lásd már be, hogy nagyon jól tudtad, hogy kexelés lesz a vége.
Basszuskulcs ha nekem másra viszket akkor maszturbálok ami ha nem segít akkor elmondom a páromnak ha sehogy se akarok szakítani, hogy úgy érzek.
Lehet kidob a francba, de akkor is őszinte voltam és nem hazug kurwa aki olyan hülye, hogy két farokkal boldogítja magát párhuzamosan és vigyázni nem tud!!!
Mire volt ez jó? Lehetettek volna szendvicsben, vagy nyílt kapcsolatban és védekezni kellett volna.
Semmi, de igazán semmi agyad nincs, csak a pinád irányít mintha valamilyen tüzelő állat lennél.
El kell mondanod, hogy megcsaltad, állapotos vagy, amit követnie kell az az abortusz és szakítás. Így szép sorjában.
Ha nem teszed meg úgyis ki fog derülni előbb vagy utóbb. Elvégre ami késik az nem múlik.
"de a helyzetem bonyolult és nem olyan könnyű döntést hozni hogy hiphop elmondom vagy elvetettem vagy összepakolok! mert igen is vannak érzelmek és igen is szeretem a páromat! jó elismerem a barátjával se vagyunk közömbösek egymásnak és igen lefeküdtünk de ez nem azt jelenti hogy nem szeretem a páromat!"
Mégcsak NEM is TISZTELED a párod, pláne NEM SZERETED. Nem tudod, hogy ezek a szavak mit jelentenek. Egy utolsó rohadt riherongy vagy aki csak az egyik 🌲szból a másik 🌲szba tud ülni. Persze, hogy nem fogod neki elmondani amikor gyáva vagy. Valószínűleg nincs is hová menned mert egyik 🌲sz se törődne veled. Anyádékhoz nem mehetsz valamilyen oknál fogva és rokonokhoz se. Megérdemled a sorsod. A gyereked meg előre sajnálom én is ha megtartod mert annyira önző, buta cafka vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!