Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
 81/137 anonim ***** válasza:
82%
#80 Együtt voltak a párjával csak fasírtban. Megvigasztalódott a baráttal és közben azon volt, hogy ne legyenek fasírtban, értsd vele is szexelt. Nem tudja igazából ki a gyerek apja. Ha csak a baráttal lett volna együtt akkor nem lenne kérdés, hogy elmondja-e hiszen nem tudná letagadni, hogy megcsalta mivel terhes! Persze még most is hűtlenkedne ha nem lenne terhes, de hát az szóval azért kapar, hogy ne kelljen egyedül nevelnie. Lehetnek hármasban, de az az időszak el fog múlni hamarosan és inkább a két pasi őt offolja ki már csak azért is amit csinált mindkettővel azt nevelheti egyedül ha olyan hülye, hogy elvetettni nem akarja.
nov. 8. 10:22
 82/137 A kérdező kommentje:

hallod 79es neked asszem már írtam korábban hogy hagyj békén! de látom te szereted a durva stílust! én nem tehetek róla hogy te egy kiba.szott nyomorék nő gyűlölő vagy! egy semmire való élettel, abban is biztos vagyok hogy nőhöz még életedben nem volt semmilyen közöd és szívből remélem hogy soha nem is lesz! én viszont nagyon sajnállak hogy dühvel és mocsokkal teli szívedet soha nem járja át a szeretet, de kérlek ne rajtam vezesd le a nők iránti haragodat! én azzal nem bántottalak hogy itt osztottam meg a problémámat de te már jó pár durva dolgot írtál nekem!

és írtam már hogy nem vagyok se ku.rva se ri.banc és retardált sem!

még valami! ha nagy ívben tennél rám már rég nem irkálnál nekem

nov. 8. 10:32
 83/137 anonim ***** válasza:
57%

Nem igazán értem, hogy mégis mire gondoltál, amikor ország-világ elé leírtad, hogy milyen könnyedén vagy képes lábat szétrakni az első szembejövő fsznak? És nem igazán tudom elhinni, hogy annyira hülye lennél, hogy ne lennél tisztában azzal, hogy sokan mélyen elítélik az ilyen viselkedést. És hangot is adnak neki. Buksisimit vártál, hogy milyen ügyes vagy, hogy átvágtad a párodat és a jövőben is ugyanerre készülsz? Undorító emberi viselkedésről számoltál itt be, tehát jogtalan a felháborodásod a reakciók miatt. Ha kitárod itt a jellemed, akkor vállalnod kell a következményeit. Ahogyan a félrekúrásod következményeit is vállalnod kellene, mint egy felnőtt embernek. Már rég nem az oviban vagy, hogy úgy viselkedj. A tettedre soha nem lesz semmilyen mentő körülmény, jobb ha elkezded megszokni a gondolatot. És arra sem lesz, amire most készülsz, a tovább hazudozásra. Egyszer mindenképpen kiderül minden és akkor biztosan nem lennék a helyedben sötét lelkem. A világ egy nagyon jó hely lehetne, ha kevesebb ilyen tisztességtelen ember élne benne, mint te is. De sajnos ez nem így van.

Ezt jól jegyezd meg:ha a félrekúráshoz nagylány voltál, akkor annak vállalásához is légy az!

nov. 8. 10:53
 84/137 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy normális. Már még paranoiás is vagy. A nevén nevezem a dolgokat mint bárki más, nem tehetek róla, hogy mással keversz össze és még azt is hiszed, hogy a férfiak ítélik el a viselkedésed. Dugni azt tudsz, de felvállalni, hogy egy K vagy az már nem pálya. Nem baj, kapsz még te pofonokat az élettől, még nagyobbakat mint jelenleg és csakis magadnak köszönhetően.
nov. 8. 11:04
 85/137 A kérdező kommentje:
83as én semmilyen első szemebe jövő fa.sznak nem tettem szét a lábaimat! mi párom barátjával kerültünk közelebb egymáshoz! és tudom hogy hibáztam! én soha egyszer sem okoltam érte senkit! nem vártam buksisimit és pacsit sem a tettemért! de meg lehet normálisan is írni még a nem tetsző véleményeket is! azt már nem tűröm amikor valaki túlzásba viszi a trágár mocskolódást, mikor már lehet érezni az íróján hogy ezt élvezi hogy ilyen trágár véleményt írhat! abban igazad van hogy úgy szeretném megoldani hogy megússzam és nem akarok haragot párom és barátja közt sem!
nov. 8. 11:38
 86/137 anonim ***** válasza:
48%
A párod "barátja" az a bizonyos szembejövő első fsz. De írhatom az első kéznél lévő fsznak is. A lényegen nem változtat, és azon sem, hogy neked milyen szar a jellemed, ha erre képes voltál.
nov. 8. 11:43
 87/137 A kérdező kommentje:

igaz én nem fa.szként tekintek páromra és barátjára sem! de oké végül is van mind a kettőnek elég méretes! a jellemem miatt meg had ne szabadkozzak! én ilyen vagyok! nem lehetünk mindannyian egyformák, rossz ember semmiképpen nem vagyok! megoldom hogy jó legyen mindannyiunknak!

és persze köszönöm megtisztelő válaszaitokat

nov. 8. 12:05
 88/137 anonim ***** válasza:
65%

Oldjad akkor, csak mihamarabb, hogy mindenki boldogan tovább tudjon lépni az ünnepekre.

A párod szerintem páros lábbal fog kirúgni, ha megtudja, hogy a barátja telerakott. Végülis, ő most össze lesz törve, de hosszú távon ő jár a legjobban, mert megszabadul egy áruló baráttól, meg egy ócska ri.banctól.

A barát majd befogad, és játszattok családosat, tehát te is jól jársz, meg ő is. CSak nehogy mélypont jöjjön közöttetek is, mert akkor járhat az agya, hogy ezúttal kinek a mértes farkán fogsz megint megállni.

Lehet hibázni, csak vállald a felelősséget, és senkit ne kényszeríts tudtán kívül olyan helyzetbe, hogy hazugságra épüljön az élete! Kezdve mondjuk a saját gyerekedet.

nov. 8. 12:10
 89/137 anonim ***** válasza:
73%
Jó ember te... Inkább jó gerinctelen ribi. Az marhára nem trágár amikor a valóságot írjuk le. Az, hogy meg te hármasban lennél terhesen, hogy egyik se hagyjon el az bizony arra utal, hogy K vagy ha tűröd ha nem. Te vagy a trágár, primitív akibe bárki berakhatja csak legyen kolbász a lába között.
nov. 8. 12:23
 90/137 anonim ***** válasza:
67%
Szóval te ilyen vagy, téged így kell elfogadni.Akkor te is fogadd el, hogy mások is látják azt, hogy milyen vagy, történetesen egy félrebaszós rbnc, és ezt nem is fogják el titkolni előled.
nov. 8. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!