Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne
Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább nenov. 7. 10:15
111/137 anonim válasza:
Hu!!!
Szóval lesz egy szex hármasban,és eléjük állsz egy hónap múlva,(mivel előbb gyanús lenne),hogy terhes vagy. Ezt így képzelted? És ha megszületik a baba,akkor az nyert,akire jobban hasonlít? Hát jó..
Kérdező! Én most írok először ide. És tényleg nem bántásból,de vetesd el a babát,amíg lehet,és kezd új életet. Ha megtartod,azzal mindenkit a mélybe rántassz. De egy pasit,és a saját gyerekedet mindenképp. Fognak csináltatni dns vizsgálatot,és a nemapa lelép. A másiknak meg ezekután nem kellesz majd. Ilyenkor a makacsság nagyon rossz tanácsadó.
Igen,nekem is megvan a véleményem a helyzetről,de ha fikázlak,azzal nem tudsz jó döntést hozni. Gondold át,a gyerek ne szenvedjen,mert te hibáztál. Itt egy élettel játszmázol,aki semmiről nem tehet.
112/137 anonim válasza:
Na megjöttem a szokásos vetesd el a gyereket,gyerekgyilkosok is..4 hónapos,már nem vetetheti el..Ez már nem embrió,ez egy gyerek akinek dobog a szíve és élni akar..Nem teremthetünk csak úgy hobbiból aztán meg gyilkolunk...ha elválik tőle a pasi az ő baja,de a gyerek és szeretete haláláig ott lesz..Könnyű annak pofázni akit megszültek s nem vetéltek el..
113/137 anonim válasza:
Ha a gyereket elveteti akkor nem szenved,meghal.Gyilkos!4 hónapos gyereket nem lehet elvetettni.A 12 hét után itthon már nem lehet.Szerencsére!
114/137 anonim válasza:
12,4. Hétben van tehát most tesztelt konkrétan pozitívat. Milyen gyilkosság? Az uh-n ilyenkor még foszlany is alig van. De persze abortusz se létezzen, szülessen inkább egy gyerek a kínkeserves életbe, bántalmazásba vagy így vagy úgy, stbstbstb
115/137 anonim válasza:
Legalább megtapasztalná az életet..Azért ez nem afrika hogy nyomorba szülessen..A barátnőm(nő vagyok),egyszer belekerült egy elvetéléses helyzetbe,megcsinálta,utána a gyerek megölése miattk büntudat miatt depreszióba zuhant,majd 2 évre rá öngyilkos lett..Nem tudott együtt élni a tudattal..Fogalmas sincs milyen lelki megterhelés egy élő szervezet megölése miután a szívhangját meghallgattad..
116/137 anonim válasza:
Szia nekem is volt zűrös időszakom a párommal, de soha nem tennel vele ilyet mert ő jelenti az életet.. Tehat mint nő a nőnek mondom hogy nem szereted őt már. Ez elmúlt! Azért mert helyre állt úgymond a “lelki békéd” még nem jelenti azt hogy szereted és rendben vagytok.. Ha valaha szeretted akkor nem érdemli meg hogy más gyerekét neveltesd fel vele.. Csak egy pillanatra gondolj bele hogy milyen lenne ha ezt veled csinálná meg ő.. Már a tudat is megölne, hogy másnak csinalt gyereket szerintem.. Nem hogy az hogy még fel is neveltetné veled! Szerintem Megérdemli az igazságot.
118/137 anonim válasza:
Nem, nem vészelyes terhesen szeretkezni. Mármint a hosszú távú hűséges partnereddel. Két faszival egyszerre viszont, akik közül legalább az egyik mással is kavarhatott, gumi nelkül szexelni egyreszt nem "szeretkezés", masreszt de, fertőzesveszélyes.
120/137 anonim válasza:
Nem troll, vannak ilyen agyatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!