Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
 121/137 anonim ***** válasza:
34%
Ez szerintem is csak egy troll, de az tény, hogy vannak ilyen idióták a valóságban is.Trollunk valószínűleg innen kaphatott ihletet a kérdéséhez.
nov. 10. 09:22
 122/137 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsiak vagyunk sikerült e megoldanod azon a bizonyos hétvégén
nov. 12. 20:25
 123/137 A kérdező kommentje:
azt hiszem sikerült megoldanom de nem szeretném elkiabálni, el mondtam mindkettőjüknek a barát meglepődött de elég jól fogadta, hát párom kissé dühös lett ő már nem fogadta olyan jól de ez érthető! de mindent meg tettem a bocsánatáért és remélem sikerült a bocsánatát kihízelegnem. sikerült ágyba csábítanom mindkettőjüket, bevallom ezen én is meglepődtem mert azért ebben én sem voltam biztos hogy sikerülni fog! szerintem a szexben volt egy kis büntetés szerű mert kaptam tőlük rendesen
nov. 13. 19:39
 124/137 anonim ***** válasza:
88%
Te amúgy ennyire unatkozol?
nov. 13. 19:44
 125/137 anonim ***** válasza:
88%
kiégtem
nov. 13. 20:01
 126/137 anonim válasza:
86%

Sztem ebbe te is belezavarodtál.

Igazából akkor lett volna ez a (kitalált) történet továbbra is "jó", ha nem mondod el nekik és úgy fekszel le velük. Így ez sajnos kuka story lett😐.

Így marad a további ötletelés számodra, amit majd biztos olvasni is fogunk majd 😆😆

nov. 14. 05:42
 127/137 anonim ***** válasza:
44%

Én valós sztorikat akarok mert érdekel hogy szoktak történni az ilyesmik. Komolyan a legtöbb embert nem lehet elengedni egy más neműhöz filmezni mert egyik rámászik és jaj gyenge pillanat vagy alkohol vagy csak magányos, vagy nem élte még ki magát... Nem bírják ki a hűséget?

Nekem az tetszene ha fel lehetne jármi férfi nő haverokhoz akár több napos ott alvás mászkálás együtt főzés stb mint egy nyaraláson, vagy mint ahogy a távoli rokonokhoz szoktak menni. Jobb lenne mint csak otthon lenni mindig. Más emberek más ház, utcakép, kilátás, hangulat, nekem kéne a változatosság. Ezért szeretek másokat látogatni. Hangulat, nem mindig ugyan az az utca ahol lakom ugyan azok a szomszédok a ház belül berendezés stb.

Ha tudnának hűségesek lenni akkor lehetne menni bárhova bárkihez, napokra is, főleg ha egyiknek nagy háza van medencével, jó kilátással, azt tök szeretem. Mégha mindenkihez együtt megyünk az se garancia hogy ha asdzonyka sok időt tölt más pasikkal miközben ott vagyok, akkor is ráizgulhat előbb utóbb valamelyikre, vagy túl megkedvelheti. Sz@r ez az egész, egyszerűbb lenne a nyitott kapcsolat. Ha valami gazdag pasit talál havernak ott minden van kaja pia pezsgő mint egy nyaraláson aztán ha megunta haza jön. Lehetne élvezni az életet, egyik ember nagyon szép helyen lakik, másik pénzes, harmadik nagxon jófej, vagy zseni nagyon okos, vagy sok hasznos embert ismer pl szakembereket.. az emberi kapcsolatok baromi sok jó dologfal tudnak járni ha nem félnénk hogy hűséges marad e mindegyikünk.

Két megoldást látok, vagy nagyon őszinte hűséges nőm legyen vagy ha ebben nem bízok akkor nyitott kapcsi.

Ha elhagy akkor meg legyen sok ismerősöm úgy könnyebben találok másik rendeset.

nov. 14. 12:01
 128/137 A kérdező kommentje:
ja hogy nektek az a bajotok hogy párom nem dobot ki engem!! ha ki dobot volna azt meg sem írtam volna, azért se hogy ne örüljön ne legyen boldog a fejetek
nov. 14. 12:26
 129/137 anonim ***** válasza:

Lehet kitalált a sztori de léteznek ilyen esetek nem kevés kapcsolatban ezért válaszolok mert jól esik leírni.

Te bele gondoltál hogy ha te lennél a párod anyja és a fiadnak ilyen nője lenne mint te? Neveltetni (vagy ha csak fontolgattad hogy eltitkold és azt higyje hogy ő az apa már az se szép dolog) annak a gyerekét akivel megcsaltad... Neked hogy esne ha veled tennék ezt?

Ha kidobb annak nem azért örülök mert rossz vagyok hanem mert lesz esélye a pasidnak találni normálisabb nőt te meg egy új kapcsolatban tiszta lappal indulhatsz és ott te is kapsz lehetőséget egy becsületes kapcsolatra, ha a következő párodat nem vered át.

A megcsalás nagy dolog de még gyereket is szülni az még sokkal, főleg ha titokban van tartva. Az apasági teszt ezért lenne jogos ha kötelező lenne, meg az ilyen súlyos átverések esetén nem értem miért nem büntet a törvény, bezzeg egy gyenge pofont büntet, ami sokkal kisebb kárt okoz pénzügyileg is lelkileg is. Nagyon sokan állítólag 30 százalék kb nem is tudja hogy nem az övé a gyerek.

Persze mi vagyunk a gonosz ítélkezők akiknek nem tetszik ha másoknak tönkre teszik az életét, nagy szemétségekkel.

Nem itélkezek csak a jelen felfogásom szerint akkor lehet tiszta a becsületed ha elmondod a pasidnak és eldöntheti hogy akar e jobb embert keresni vagy téged akar. Ha úgy dönt téged akar akkor majd valahogy jóvá teheted pl ha ő csinál hasonló nagyságú hibát akár tízévek múlva, akkor megbocsáthatsz vagy valami.

Jóindulatú vagyok de az had ne tetsszen mikor emberek teszik tönkre egymást. Az én elveim szerint ilyenkor a szakítás tűnik jónak de nem biztos hogy mindig.

nov. 14. 13:11
 130/137 anonim ***** válasza:
82%

Nézd már meg a 123# válaszát

Ilyen felnőtt filmbe se nagyon van. XD hogy lehet ezt komolyan venni ezek után

De igen ha valós sztori lenne mármint az alapsztori az végtelenül szomorú

nov. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!