Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
3 pipás egyedünknek túl teng az önértékelése. Na meg valószínűleg az ilyen 1-es személyi számúak az esetei, mint a kérdező. Ezért védi ilyen vehemensen a tetteit.
Ha szereted az ilyen tinédzser szintű lassan 40-es pasasokat, akik folyamat flörtölnek a feleségük mellett más nőkkel (ugye kérdezőnk bevallotta ezt), a te dolgod. De ez nem jogosít fel arra, hogy baszogasd az itteni válaszolókat. Itt nem a válaszolókon van a hangsúly, hanem a kérdező tettein, amit kitárt a gyakori elé. Ezzel vállalta azt is, hogy lesznek olyan tagok, akik nem simogatják meg a buksiját azért, ahogyan viselkedik. Te simogasd nyugodtan, támogasd, hogy mindent jól csinált, leszarva a volt családja érzéseit, de ettől még másoknak joguk lesz nem veled és a kérdezővel egyetérteni. Jó emésztést hozzá.
Persze, szerette a feleséget, amikor még fiatal és feszes volt a teste, és élvezte, hogy minden gondot levett a válláról, és el is tartotta, amíg ő a hiteleit fizette szerencsejátékozás mellett. De már nem 20 éves hamvas barack az asszony, így már nem kell neki a továbbiakban. Ő csak feszes testű, fiatal lánykákkal érzi magát teljesnek. És ez 70 évesen is így lesz esetében. Az már más kérdés, hogy akkor is sikerül-e neki 20 évesekkel kapcsolatokat fenntartani. Éretlen a muksó, sosem fog felnőni. És akkor is ilyen volt, amikor megnősült. Kár, hogy a felesége nem volt elég szemfüles, hogy kiszúrja. De lehet tudta, csak bele sodorta magát abba a naivitásba, mint az emberek többsége, hogy idővel majd megváltozik. Ezt nem tudjuk, mivel ő nem írta le ide a gondolatait, érzéseit.
Ráadásul aki az elején is olvasta, az tudja, hogy a feleségének nem mondta el, hogy lelép, talán célzott rá, nem emlékszem, de mint egy piti tolvaj, egyszer csak kisurrant. De a lány tudta ezek szerint, hogy ez a terv, vele megosztotta, benne bízott és a buta kis kérdező tényleg elhitte, hogy együtt új életet kezdenek.
Megint kezdi...
Először is, úgy volt, hogy abbahagyja a tornát, de ezt már sokszor mondta, minidig folytatta. De azt mondta, hogy most tényleg, így többet lehetünk együtt, erre kitalálta, hogy azért mást fog sportolni, tehát menni fog rendszeresen edzeni, sőt akár ha úgy alakul, versenyre is. Tehát nem azt teszi, amit megígért.
Most volt az utolsó versenye, egy napos volt, de ő már tegnap reggel a Balatonon volt egy barátnőjénél, aki elkísérte a versenyre majd ott is marad nála pár napot. Nekem azt mondta először, hogy a verseny miatt indul szombaton, aztán valahogy egészen máshol kötött ki. Persze az összes közösségi média az ő képeivel van tele, ahol hol itt, hol ott a vizen, a vízben, a parton, az étteremben stb. mutogatja magát semmit se takaró bikiniben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!