Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltak. Normális hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltak. Normális hogy hányingerem van( szó szerint) es öklendeztem , a fájdalom és a bànat miatt?

Figyelt kérdés
tegnap 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, testi tüneteket is produkál a fájdalom, stressz, sok sírás.
tegnap 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ez attól függ, te mennyire szereted (szeretted?) az illetőt. Ha nagyon, akkor érthető, hogy a lelki fájdalom fizikai rosszullétet okoz. Ezt tudom, mert én is átéltem.

Egyébként veszélyes dolog ez, az egészségedre nézve. Szóval próbálj megnyugodni, nehogy valami komolyabb bajod legyen.

A volt párodat meg ki kellene dobnod, mert nem becsült téged, ne foglalkozz vele!

Ha gondolod, ide is írhatsz a témáról, igyekszem/igyekszünk segíteni.

tegnap 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen. Kitartást kívánok 🫂
tegnap 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd elmúlik
tegnap 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos normális is lehet.

Rettenetes fájdalmat tud okozni ha elárultak, nem csak a szíved szakad bele, de fizikailag is nagyon rosszul lehetsz.

Vigyázz magadra! Írj ide, ha úgy érzed az segít.

tegnap 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Igen, nőknel ez előfordul. Sőt, mint megtudtam, egy.nőnek szószerint, megszakadhat a szíve. Rettenetesen fáj, és a testi tünetei, szövődményekkel jár. Ugy nez ki, kigyogyulok belőle, de 1 évem ráment...és ki tudja, mi marad vissza.

Megjegyzes:

A kardiologusom, 45 eves palyafutasa alatt, férfinél nem latott ilyet, csak nőknél 😏

tegnap 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Normális:( sajnálom nagyon :(
tegnap 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nem normális.
tegnap 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Teljesen, sajnos.
tegnap 19:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális dolog. Mikor megtaláltam bizonyos dolgokat a párom laptopján, én is hányni kezdtem a stressztől, aztán napokig rosszul voltam és hányingerem volt, étvágytalanság, stb.
tegnap 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!