Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja dobott a barátnőm, azóta se enni se aludni nem tudok. Dupla műszakoztam, hogy nagyon álmos legyek, a végén már alig bírtam fent maradni, de otthon semmit nem tudtam aludni, elkezdek enni hányingerem lesz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ő volt életem szerelme, de neki nem volt kölcsönös.2018. nov. 11. 16:54
2/9 A kérdező kommentje:
Nem megy, minden barátnőmön túl léptem gyorsan, de mikor szakított velem rájöttem, hogy ő kell, és én nem kellek neki. Tényleg úgy érzem nincs már értelme az életemnek. Minden percben szenvedek. Ha megölném magam szüleim, nagyon szomorúak lennének, nem teszem meg. De hogyan éljem le az életem a tudattal, hogy ő nincs többé, boldog nélkülem én meg sose leszek az.
2018. nov. 11. 17:11
3/9 anonim válasza:
3 nap még kevés, majd 3 hónap múlva jobb lesz.
4/9 anonim válasza:
Kapsz mèg ilyen pofonokat az èletben.A halálra gondolni óriási butaság.Ez egy ilyen játèk,egyszer fent,egyszer lent.Ha adsz időt magadnak,túl leszel rajta.Jön majd egy jobb nála.
5/9 anonim válasza:
Egyél meg pár gram gombát és meditálj istenen. Ha jól csinálod, érezni fogod, hogy az a maradék 40-80 éved ami hátravan semmi, és hogy utána örökké együtt lehettek, és leszünk is.
6/9 anonim válasza:
#5 már azt hittem hogy tiltották ezt a profilodat, mert minap más felhasználónéven írtak a te stílusodban phaszságokat.
7/9 anonim válasza:
Tudod hány ember fogja még azt érezni, amit te száz év alatt? És azt tudod hány ember érezte, amit te mióta ember él a Földön?
Ez az élet velejárója, az élet iskola, próbatétel.
Csinálhatsz ebből drámát, mert eddig többen döntöttek úgy, nézd már meg jobban magadba! Nem azért szenvedsz, mert nem szeretted, és ez ami fáj?
8/9 A kérdező kommentje:
Tökéletes volt külsőre, belsőre és egy daraboig elhanyagoltam aztán azt mondta, szeret , de nem szerelmes belém. Pedig nekem különleges idő volt és csak azon kattagok mi lett volna ha. Borzasztó, hogy többet már nem lesz az enyém.
2018. nov. 12. 00:17
9/9 A kérdező kommentje:
Magamhoz tértem, mindenki aki azt hiszi, hogy nem megy, nincs egy nő sem aki megér annyit, hogy tönkreted magad. És tényleg segít az idő. Tovább kell lépni.
2018. nov. 13. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!