Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelnétek azt a helyzetet, ha közös nyaralás alatt kiderül, hogy párotok szakítani akar majd otthon?
Hát én meg szakítanék vele.... mondván, hogy másba vagyok szerelmes. Nézni fog egy nagyot az fix :)
Emlékezetes marad a nyaralás mindenkinek... :)
Nem aláznám magam azzal, hogy jó képet vágok a nyaraláshoz, utána meg megadom neki a lehetőséget, hogy szakítson.
Ha ott lennék már a nyaraláson, akkor minden követ megmozgatnék, hogy hazajussak, a kedves páromnak meg lehet azt se mondanám, hogy szevasz.
Én leültetném, elmondanám, mit hallottam, aztán szakítanék, majd hazajönnék.
Velünk is ilyesmi volt a szitu, mint utólag kiderült, rajtam kívül mindenki tudta, hogy elege van belőlem, mert nem változtatok (min, mikor le sem ült megbeszélni, mi a baj), és szakított.
A párom hálisten éretten kezeli a kapcsolatunkat, nem a hátam mögött beszél ki.
Na, kidobtad már?
Egyébbként én szakítanék, aztán elmennék a pénzből másik helyre nyaralni, ha lehetséges lenne, akár egy barátnőmmel :), vagy egyedül is. Ott aztán jól kibőgném magam, meginnék egy rakat koktélt de a pénzem nem úszna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!