Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz arról, ha a családban a feleség a családfenntartó, a férj megy GyED-re, és később is otthon marad háztartásbeliként?
Én biztos nem csinálnám ezt, és számomra ez felcserélt szerepek furcsák, még akkor is, ha a 21. században ez már elfogadott.
Számomra a férj még mindig a pénzkereső, szerető apa és férj, aki besegít az otthoni munkákban és a gyereknevelésben.
A feleség szerepe pedig az, hogy otthon maradjon a gyerekkel.
Következő akkor már az lesz, hogy nem csak képletesen, hanem valójában a "férfi" fogja hordani a szoknyát.
Hát felborulhat minden ja, meg az egyensúly meg a szerep is ja.
De azért meggondolandó ha a nő mondjuk 600 e Ft-ot keres a férfi meg mondjuk 150-et
Ha mindkettőtök elfogadja akkor tök jól működhet. A többiek meg úgy oldják meg ahogy tudják, az meg az ő saját ügyük.
Nekem azt hiszem nehéz lenne elfogadni, de talán megbirkóznék ezzel is.
én szívesen otthon maradnék csodálatos 3 évre a gyerkőccel.
F
Én benne lennék, de azért dolgoznék otthonról mellette. Közben úgyis tudok a gyerekre is figyelni.
Amúgy nem látom problémának. Ha a nő jóval többet keres a férfinél, akkor miért ne?
Nekem ez pont olyan csálé és egyoldalú lenne, mint a klasszikus fordított helyzet. Gazdasági függőség garantált egész életre. Biztos, hogy elmennék/visszamennék dolgozni, ha lejárt a gyed időszak.
De ez mind rám vonatkozik. Ha valakinek jó, akkor még be is válhat, nem is az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!