Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító lehet egy feleség számára, ha a férje évek óta legfeljebb alkalmi munkákkal tud néha hozzájárulni a családi költségvetéshez?
A "jóban, rosszban" azt jelenti, hogy a feleség köteles eltartani a férjét úgy, hogy a férj kiköti ő minimálbérért nem dolgozik?!
Eközben a feleség rengeteg túlórát vállal és szégyenli a gyerekek előtt a pénztelenséget.
A férj kijelenti, hogy nincs itt semmi gond be kell osztani a feleség fizetését és ő közben ráér munkát keresni...
Ezeket a fèrgeket kűldeném hajnali 4-től közmunkàra délig, aztàn este 6-ig ganéjt hordani, majd hajnali egyig a bànyàba.
Mindaddig, amìg teljesen màskèpp nem gondolkodik, majd a feleség helyében lelécelnèk.
Szerintem ez a probléma még a házasságuk előtt felmerült, csak a nő annyira el volt vakulva a szerelemtől, hogy efelett szemet hunyt. Vagy ez csak mostanság lett ilyen?
Ha az utóbbi, akkor beszélnék a pasi fejével, hogy én nem rabszolga vagyok, húzz el a p..csába pl. a tescoba rakodni és ha nem tetszik, hogy minimálbéren kell dolgoznod, akkor engem viszont többet nem látsz...stb.
Az ilyen egyént én nem is nevezném férfinak, csak egy lusta, munkakerülő senkit. Az ország legnagyobb része minimálbéren dolgozik ember! Vagy húzzon ki külföldre dolgozni és akkor többet fog keresni, mint az itthoni minimálbér!
Mintha én tettem volna fel a kérdést....
Nos, az évek múlásával ez aztán tuti sokkal rosszabb lesz, ezt borítékolom. Én azért voltam "vak" (vagy hiszékeny), mert az elején még ugye nem tudtam ezt hova tenni, hogy "bejön a meló vagy nem, de bejárok "dolgozni" - hát ezt nevezik hitegetésnek.
12 éven át eltartottam -oké, a ház az az övé volt, nem kérdés, de sokat költöttem rá, mert egy lepukkant szar volt, én meg jól kerestem sokáig. Szerinte ez természetes volt. Én leléptem, azóta talált egy újabb balekot :-)
Nem újkeletű házasságról van szó, 17 éve vannak együtt.
A kezdetekben még a férj is jobban meg akart felelni, jobban is lehetett munkát találni és válogatni a lehetőségek között.
Kb 5 éve vált kilátástalanná a helyzet.
Arra hivatkozik, hogy a két kisiskolás gyermek mellett valakinek otthon kell maradnia.
Visszatetsző hozzáállásán nem hajlandó változtatni, belekényelmesedett az otthonlétbe.
A feleség jó esetben 250.000 Ft- ot keres.
A férjet nem hatja meg az sem, hogy nincs TB ellátása, a feleségnek sem engedi rendezni a TB- jét, a feleség emiatt is aggódik.
Idióta kifogás. Hacsak a gyerekek nem szorulnak valami betegség miatt állandó felügyeletre, nem kell otthon lenni velük nonstop.
A kedves férjnek a majdani nyugdíját is meg fogják nyírbálni, remélem, az sem lesz neki probléma. Nekem ez válóok lenne, a jóban rosszban nem azt jelenti, hogy az egyik fél kihasználhatja a másikat.
az hát
az élősködőket senki se szereti,aki normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!