Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki egész életében csak alkalmi (szexuális) kapcsolatokon élt más fiúkkal, férfiakkal?
És nem tudta róla senki, csak annyit hogy nincs se felesége, se barátnője.
Vagy esetleg valami alibije volt.
Kismillió ilyen befordult lelkileg roncs ember él. Fantasztikus élet lehet hazugságokban élni önmagadat állandóan becsapni és elfojtani a valós vágyaidat énedet.
És természetesen a saját nyomorékságodba belerángatni mást is hagy szívjon ő is(gondolok itt a megházasodott gyerekes homoszexuálisokra,bi-kre)Persze ez nem feltétlenül az ő hibájuk hiszen a környezetüktől 90%-ban azt hallják ,h milyen undorító dolog stb ezért rettegnek a következményektől esetleges megbélyegzésektől.Én meleg vagyok és erről nem tud senki sem 1 embert leszámítva ,de azzal tisztában vagyok ,h nem fogom magamat ilyen áll szituációkba rakni és hazudozni egy életen át...tehát lehet melegként élni úgy is ,h nem baxod át magadat és mást és mégsem vered nagy dobra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!