Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító lehet egy feleség számára, ha a férje
évek óta legfeljebb alkalmi munkákkal tud néha
hozzájárulni a családi költségvetéshez?
Figyelt kérdés
A "jóban, rosszban" azt jelenti, hogy a feleség köteles eltartani a férjét úgy, hogy a férj kiköti ő minimálbérért nem dolgozik?!
Eközben a feleség rengeteg túlórát vállal és szégyenli a gyerekek előtt a pénztelenséget.
A férj kijelenti, hogy nincs itt semmi gond be kell osztani a feleség fizetését és ő közben ráér munkát keresni...
10es tételezzük fel, hogy az asszony egy jó menő cégnél van és nem kuli hanem szellemi munkát végez. Tiszta körülmények, légkondicionált iroda, nem szakad meg. Emellett a férj, mert a képzettségének megfelelő munkát nem talál, max csomagolónak mehet egy gyárba. Vagyis csak cigánymunkát végezhet, mert csak az van, jobb esetben 80 ezer forintért heti 6 alkalomra 8 órában. Lennél olyan kedves és a férjedet a körülmények ellenére is arra bátorítanád, hogy azért a kevés pénzért szakadjon meg? Megérteném, ha a feleség fele ennyit keresne, de jelen esetben nem így van. Tehát ne magadból indulj ki, hanem a kérdezőből.
2016. febr. 6. 11:21
12/15 anonim válasza:
A kérdező helyében pedig mérlegelném a helyzetet, vagyis utánanéznék, ha megszűnne a munkám, mennyire tudnék ugyanilyen pozícióban elhelyezkedni a jelenlegi városban, és megyében. Ha nincs sok lehetőség, akkor talán lépni kellene, így az új környezetben talán több munkalehetőség lenne a férjed számára amit ő is szívesen csinálna. Ezzel magadat is bebiztosítod. Nem kapkodod a fejed, hogy jaj mi lesz ha elküldenének.
2016. febr. 6. 11:30
13/15 anonim válasza:
Szerintem az ilyen tulajdonság már egy kapcsolat elején is jelen van, ezt szimpla lustaságnak hívják.
Természetesen senki sem szeret kulimunkát végezni, még nőként is szenvednék, ha pl. Egy teszkóban kellene egész nap a pénztárban ülnöm, de az ember a családjáért sok dologra hajlandó.
Átmeneti jelleggel természetesen kill tartani a választottunk mellett, de amikor valaki teljes egészében a másiktól várja el a megoldást, az nagyon romboló tud lenni.
Az én szememben az ilyen ember abszolút nem férfi, hanem egy semmirekellő, mihaszna, lusta disznó!
2016. febr. 7. 18:39
14/15 anonim válasza:
Én elvállaltam a végzettségem alatti munkát is, mert előrébb akartam jutni és nem akartam megrekedni. Az a helyzet, hogy a cégek ezt a hozzáállást pozitívan értékelték, és sikerült előrébb jutnom és kikerülni a munkanélküli időszakokból és az állandó újrakezdésből. Szóval időszakosan igenis el lehet fogadni kulimunkát is, akkor is, ha a másik félnek sokkal jobban megy a szekér éppen, de ez egyénileg is nagyon fontos. Beszámít a későbbi nyugdíjba, számít a TB-nél, ha orvoshoz kell menni, ráadásul az emberen nem uralkodik el a haszontalanság érzés, ha csinál valamit, míg tartós munkanélküliség esetén ez sokkal inkább benne van a pakliban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!