5 napig otthon lehet hagyni egy hörcsögöt elegendő étellel?
Szerintem inkább adjátok oda ismerősnek. Sok mindent egyébként sem kell vele csinálni, az etetésén- itatásán kívül. De jobb ha minden nap friss kaja van elé rakva, és a vizét is cserélik.
Mikor nekem volt aranyhörcsögöm, vettünk neki külön egy gömböt, ami hörcsögöknek volt kitalálva, és 2 naponta kivettem, é ezzel tudott a lakásban mászkálni, anélkül, hogy eltűnt volna 😅🐭.
Azért az sem jó, ha csak bevan zárva a ketrecbe, mert nem tudja teljesen levezetni a fölös energiákat.
Szerintem töltsd tele az itatót és tegyél ki sok magot neki és egy másik tálkában zöldséget,gyümölcsöt, fehérjét(pl lisztkukac).
És tegyél ki egy nagy kupac szénát is,akár gyógynövényeset.
Így tuti nem fog éhen/szomjan halni.
Elég sok tartaléka van egy átlag hörcsögnek, el szokták dugdosni a magokat .Úgyhogy szerintem nem lesz baj.
De én azért megkérnék valakit,hogy legalább egyszer nézzen rá,hogy jól van, nem szökött -e ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!