Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
A legjobb az lenne, ha tényleg anyádhoz költözöl, beadod a válást, fizeted a gyerektartást, és új életet kezdesz! Ha benned ez így felmerült, akkor annak a házasságnak már annyi. A feleségednek is joga van találni valaki normálisat.
Aztán nyugodt lélekkel elkezdhetsz ismerkedni a kiscsajjal. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. A legvalószínűbb, hogy pár hét után megromlik a kapcsolat, és a csaj lelép egy korban hozzáillővel, vagy legalábbis olyannal, aki nem az anyjához viszi fel dugni.
Amikor a kollégák kérdezgetik, hogy mi is van köztetek, akkor 90%, hogy egyikük szépen beszàmol mindenről a feleségednek is. Régen nem titok, hogy megcsalod. Igazából a dolog kimenetelén nem sokat változtat, ha ő adja be a válást.
Visszafogadni nem fog. Ezen nincs is mit gondolkodni. De ha nem akarsz a bizonytalanba belevágni egy új punciért, akkor inkább az a kérdés, hogy nem késő-e még, hogy helyrehozd a házasságod, vagy már lebuktatok.
Annyira jó lenne, ha ezt a kérdést látná a feleség is meg a barátnő is, hogy hogy tekintesz rájuk... kipróbálnád a fiatal csajt, de ha nem működik, a feleséged fogadjon vissza... gratulálok!
Remélem, hogy megléped és tényleg anyádhoz költözöl, mert oda való vagy... gyerekként gondolkodsz és viselkedsz, nem férfiként.
Ne barátkozz olyannal aki vonz!!
De ugyis megfogod csalni, elhagyod a családod, aztan a csaj talál egy korban hozzá illőt (vagy másik hazast ha erre gerjed), téged meg minden nap körberöhögnek a munkahelyen, főleg amikor jön érte a fiatal srác.
A nejed depis lesz, a gyerekeid sérültek. De legalabb elmondhatod majd hogy voltál szép punciban.
A helyedben azonnal megszüntetném a plusz kapcsolatot, bar innen már nehéz lesz erzelmileg kihátrálni.
Ha nagyon szeretné, hogy elválj, akkor majd ő gondoskodik is arról, hogy elválj! Ezért nem kapsz puncit, ezzel zsarol, hogy előbb válj el, aztán lesz szex. Ha ez nem történik meg elég gyorsan, majd "véletlenül" lebuktat.
Tudod, a VOLT férjem is azt hitte, amit most te. Hogy ha sejtem is, nem válnék el. De, elváltam. Az is megegyezik, hogy a ház az enyém volt, ő meg mehetett az anyjához. Ennek már jó sok éve, összességében azt kell mondjam, hogy én jártam jól. Nekem pár hónappal később már új kapcsolatom volt, azóta a férjem. A volt férjem meg pár hónap után megcsalta a fiatal kis barátnő, mert csak addig volt érdekes a szeretősdi, amíg titokban csinálta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!