Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/2044 anonim ***** válasza:
85%
Tanácstalan vagyok ezesetben. A szép 20on éves lányok akárkit megkaphatnak, olyanokat is akik elhalmoznák midennel, nyaralni vinnék, korosztálybeliek, jól is néznek ki. Szóval nem tudom mi lehet a mozgatórugója, lehet tényleg belédszeretett mert jól elbeszélgettek, megértitek egymást, de az a baj, hogy ha belegondolok én is rettentő szerelmes tudtam lenni a 20as éveim elején, de utólag belegondolva csak hülye voltam. Szóval szerintem nincs vele hosszútávon jövője, ahogy előttem is írták pár alkalom kettyintés, meg nagy beszélgetések, és tovább fog állni mert a korosztályában sem ez a menő. Nekem volt egy barátnőm aki apja korabeli férfivel kavart annakidején a 20as éveiben, és azt tudom hogy mostanra már nincsenek együtt, most is idősebb férfivel van, de nem annyira extrém a korkülönbség. Ès ott is volt feleség meg gyerek. Ő is szerelmes volt, elhalmozta a pasi ajándékokkal, meg jó volt a szex is elmondása alapján, de a lány szülei ellenezték, nem nézték jó szemmel. Itt nyilván nem ekkora a korkülönbség, de az hogy családos emberrel kezd ki azt szerintem a munkahelyeteken se néznék jó szemmel.
2023. júl. 21. 14:06
 92/2044 anonim ***** válasza:
93%

22 éveden még gyerek... ez egy játék neki, ha nem így fogja fel akkor is az. Te egy tiltott gyümölcs vagy, aki annyira szereti(né megb@szni), hogy elválik érte...

Jézusom.... te már rég megcsaltad a nejed és tudod mit nagyon szánalmas,hogy még csak meg se dugtad...

Válj el! A nejed jobbat érdemel! Sokkal!

De teljesen őszintén, ha elválsz én akkor se fogadnék rá, hogy a kiscsajt kiélvezheted...

2023. júl. 21. 14:31
 93/2044 anonim ***** válasza:
10%

Azért ezen az oldalon tökéletesen látszik, hogy a nők mennyire undorítóak...

A Kérdező EMBER. Jó és rossz tulajdonságokkal, erényekkel és hibákkal. Igen, sajnos ha az ember teljes állásban dolgozik, átlagos jövedelmi helyzete van, hosszú ideje házasságban él és még gyermekei is vannak, akkor könnyen bele tud fáradni az életbe.

Továbbá tetszik vagy sem, a férfiak megdugnának mindenkit. Lehet, hogy ezt nehéz elfogadni, de attól még ez van. A 38 éves férfi is sokkal inkább megdugná a cuki 20 éves gyakornokcsajt, mint az otthoni többezerszer megdugott, megunt, lestrapált feleségét. Főleg tizenX év után.

Szép dolog, hogy egy fiatal csajt kíván jobban? Nem. De emberi.

Egyedül ott téved, hogy szerinte ugyanúgy megmaradna vonzónak a nők szemében lecsövesedve, elváltan, anyjával élő csóró lúzerként. Mert sajnos így gondolkodnának róla a nők a válás után.

Ezért azt mondom, hogy maradjon a családban, és próbálja meg értékelni azt, amije van. Mert nincs olyan helyzetben, hogy elváljon.

2023. júl. 21. 14:36
 94/2044 anonim ***** válasza:
90%

"a nők mennyire undorítóak..."

Inkább te vagy az undorító, emellett baromi veszélyes és káros amit csinálsz, jó lenne valaki leállítana. Ugyanis hazudsz, szokás szerint. Nem az összes nő alázta le a kérdezőt, itt is egy csomóan válaszoltak normálisan, de te már megint hazudsz, hogy a nők..

Remélem előbb utóbb mindenki észreveszi hogy egy romlott hazug ember vagy.

2023. júl. 21. 14:44
 95/2044 anonim ***** válasza:
95%

"Továbbá tetszik vagy sem, a férfiak megdugnának mindenkit"

Ja tényleg, ez is. A férfiakat is bekategorizáltad, miért is ne. Persze, aki öngyilkos lesz mert szakított vele a barátnője, akit szeretett, vagy belebetegszik, biztos olyan agykárosult mint te, akinek hiányoznak az érzelmekhez szükséges területek az agyából. Ja nem, a férfiak se egyformák, azt te csak hiszed egyszerűke.

2023. júl. 21. 14:48
 96/2044 anonim ***** válasza:
98%

Nem undorító minden nő!

Persze, tudom hogy a férjem is valószínűleg jobban kívánja a 22 éves lányt, mint engem. És fáradt és elege van és dolgozik értünk.

Én is dolgozom, viszem a háztartást, a gyerekeket, finom vacsi tiszta ház. Nem leszek álszent én is megnézem az edzőteremben az izmos férfiakat, mert igen, sőt még meg is kívánom, de ennyi.

Megalázza a nejét és lamellál, mintha én azon gondolkoznék, hogy a fekete magassarkút vegyem e fel vagy a kéket. Ő itt életeket befolyásol a döntésével, a szexuális vágyával...szerelem?! Persze lehet az, de akkor álljon ki érte és vállalja annak következményeit, úgy hogy közben teljesíti apai felelősségét is!

2023. júl. 21. 14:54
 97/2044 anonim ***** válasza:
95%

"Továbbá tetszik vagy sem, a férfiak megdugnának mindenkit. Lehet, hogy ezt nehéz elfogadni, de attól még ez van."

A férfiak nem, a farokvezérelt egyének igen.

" A 38 éves férfi is sokkal inkább megdugná a cuki 20 éves gyakornokcsajt, mint az otthoni többezerszer megdugott, megunt, lestrapált feleségét. Főleg tizenX év után."

Rendben. Erre viszont van egy egyszerű megoldás. Nem kell házasodni, és akkor simán a farkára húzhatja a cuki huszonéves kisrbiket, amíg valamennyire vonzónak találják a pucsításhoz. És nem kell titokban sem csinálnia tizen x év után a több ezerszer megdugott, megunt, lestrapált felesége háta mögött. Nem egyszerűbb lenne az élete így és nyugodtabb? Hmm.....

2023. júl. 21. 15:13
 98/2044 anonim ***** válasza:
98%

Amugy a nyitott kapcsolatos otlet mas esetben nem lenne olyan hulyeseg. Marmint ha egy konkret szemely miatt nyitnak, az nem mukodne (mint itt), de az itt panaszkodo ferfiak ('jaj unom a felesegem, huszeveseket akarok dugni') nagyot neznenek, ha kiprobalnak a nyitott kapcsolat 'szabadsagat'.

Exem is szeretett volna mas nokkel is lenni, kiprobaltuk a nyitott kapcsolatot, onnantol kezdve kovetni sem tudta, mikor randizom kivel, mig neki kinkeservesen jott ossze par kozepes randi. Es atlag feletti pasi, csak hat 40 evesen nem allnak sorba ertetek a 20 eves csajok, bocs:P

2023. júl. 21. 15:23
 99/2044 anonim ***** válasza:
96%

Jajdehogynem. 😀Hova gondolsz?40 felett néznek ki a legjobban szerintük. Akkor állnak sorba értük a feszes kis cicababák. Ott lesz nekik kánaàn. 🤣

2023. júl. 21. 15:30
 100/2044 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem 30-40 között a legsármosabbak a férfiak😀
2023. júl. 21. 15:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!