Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/2044 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon cuki, hogy itt dilemmázol, hogy tudnád egyszerre megtartani mindkettőt, mert nem akarsz választani, de ez a vonat valamikor egy évvel ezelőtt elment.

Most igazából az a kérdés, hogy te mondod el a feleségednek, hogy van valaki és váltok, vagy a szeretőd mondja el neki, hogy van valaki, és a feleséged mondja azt, hogy váltok.

Leírtad: a kiscsaj nagyon azt akarja, hogy váljatok. Ergo fogtok is. Jó reggelt!

2023. júl. 21. 22:09
 112/2044 anonim ***** válasza:
98%
#109 tudod ezt a családosdit már ott eltoltad, hogy elárultad őket. Mert szépítheted, ahogy akarod, de elárultad őket egy 22 éves lányért. És mielőtt jönnél azzal, hogy nem, te nem csaltad meg a feleséged, és nem árultad el a családod: akkor miért hazudsz? Te is tudod, hogy már megtetted, különben nem titkolóznál. Legalább annyi gerinced legyen, hogy vállalod a tetteid következményeit.
2023. júl. 21. 22:12
 113/2044 anonim ***** válasza:
98%
Szóval a #108 nagyon szépen összegezte. Az oszt' igen az. Nincs több kérdés. Hagyhatjuk is ennyiben, minden kommenteddel csak egyre mélyebbre ásod magad. De így is van jól. Egy igazi féreg vagy.
2023. júl. 21. 22:18
 114/2044 anonim ***** válasza:
98%
Ha van Isten szegény feleségnek valaki elmondja az enyelgését ennek a szerencsétlennek meg az új kis nőjének és kirúgja a francba. Akkor is ha nem jön össze a nővel. És keres magának egy igazi férfit az életébe.
2023. júl. 22. 10:55
 115/2044 anonim ***** válasza:
98%

Ja, 108 remekül összefoglalta, annyit tennék hozzá, hogy a kérdezőt nem igazán lehet kisemmizni, mivel most sincs semmije. Lakása a feleségének van.

Amúgy irónia. Ritka undorító húzás lenne ezek után játszani tovább a makulátlan családapát. De hát ezt fogod csinálni, nincs neked elég tököd, hogy lelépj. Ugye amúgy te is tudod, hogy a kislánnyal nem lenne tartós a kapcsolat, igen hamar kiábrándul belőled, ha megérti, mit is jelent, hogy az anyád nappalijába akarod őt hazahordani.

2023. júl. 22. 12:27
 116/2044 anonim ***** válasza:
98%
A 108-as hozzászólással csak az a baj, hogy a kérdező nem lesz kisemmizve, a tartásdíj törvényi kötelezettsége, hitel úgyszintén. Az, hogy utána alig marad pénze nem kisemmizés, hanem annak az eredménye, hogy keveset keres.
2023. júl. 22. 12:45
 117/2044 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, szerintem csak fel kellene ébredni, és észrevenni hogy "belelóg a bilibe a kezed"!

Ha neked nem lenne adósságod, lenne saját lakásod, és akkora jövedelmed hogy lazán tudnál fizetni a gyerektartáson felül mindent ami még kell a gyerekeknek (tábor, orvosi költségek, ruhák, cipők, iskolakezdés, szemüveg ha kell, fogszabályzó ha kell stb, stb) akkor lehetne válni, és egy új életet kialakítani.

DE neked ez mind NINCS meg!

Akkor te mi a fenét akarsz?

Le kell szállni a fellegekből és a realitások talaján kellene élni.

Igen, vannak akiknek megfelelő anyagi háttérrel megadatik hogy szerelem, szenvedély és egyéb nyalánkságok bűvkörében éljen. A többieknek meg ott a szürke valóság.

Akkor kellett volna gondolkodni amikor megnősültél, mert már akkor ráálltál egy útra amit te választottál a hiteleddel együtt.

Próbálj meg kijózanodni, szállj le a fellegekből, és keress egy másik munkahelyet!

2023. júl. 22. 13:03
 118/2044 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hozzászólást. Igen, abban igazatok van, hogy nem teljesen gondoltam át a lakhatási gondjaimat. Aki olvasta, láthatta, hogy van egy picike tulajdon - részem édesanyám lakásában, és én azt gondoltam, hogy ezért én oda bármikor be tudok költözni, de mivel anyukámnak az egész lakáson haszonélvezete van, így kiderült, hogy a tulajdrész ellenére is megtilthatja az ott lakást. Ez szerintem amúgy nem történne meg, de az új párom lehet nem látná szívesen. A feleségem is fiatal volt, mikor megismerkedtünk, igaz én is az voltam, és sosem laktunk anyámmal, mert első közös lakásunk albérlet volt, ahonnan aztán a feleségem lakásába költöztünk. Egy hétig laktunk testvéremmel és anyukámmal, meg akkor már a gyerekekkel, míg tartott a feleségem lakásának felújítása, festés stb. Akkor mi négyen amúgy a nappaliban húztuk meg magunk, de elég nehezen jöttünk így ki, folyton kerülgettük egymást, főleg a feleségem bírta nehezen. De ez csak egy kis történet, ez nem zárja ki, hogy más, gyerekek nélkül ne bírná jól.

Amúgy nem muszáj pereskedni a gyerektartásról, gondolom meg is egyeztetünk arról, hogy osztjuk be az időt és a kiadásokat.

2023. júl. 22. 13:14
 119/2044 A kérdező kommentje:
Valaki fentebb említette, hogy hülyére vagyok véve, mert csak a figyelmet keresi a barátnőm, azt élvezi, hogy körülötte zajlik a cirkusz. Mondtam, hogy volt egy kolléga, egyébként ő is korombeli, akinek tetszett szintén, ő akkor éppen külön élt a családjától, és volt külön lakása és próbálta elcsábítani a lányt, hívta is fel magához, de a lány nem ment, akkori elmondása szerint azért nem, mert én tetszettem neki, nem a kolléga. Ez a kolléga akkoriban nagyon el akarta mondani a feleségemnek, hogy ezzel ártson, mert féltékeny volt. De végül nem mondta el és a lány is velem jött össze, a kolléga pedig már máshol dolgozik.
2023. júl. 22. 13:21
 120/2044 anonim ***** válasza:
98%

Megegyezhettek, de szerinted mégis mennyire lesz jóindulatú egy nő, akinek hónapok óta hazudsz a munkarendedről és akit lecserélsz egy fiatal csajra? Elárulom, ez még a legnormálisabb és legjóindulatúbb nőt is sért annyira az önérzetében, hogy ne akarjon veled jó fej lenni. De még ha összejön is a közös megegyezés: arra a bíróságnak is rá kell bólintani és a bíróság mindenképpen a gyerekek érdekeit veszi figyelembe, nem a tiéd. Te az utolsó leszel majd a sorban.

És nem tudom, hogy abba belegondoltál-e, hogy oké, hogy a fizetésedből lejön a gyerektartás meg a hitel, de még meg is kellene élni valahogy. Nyilván anyukádnál is be kell szállni a rezsibe meg a kajába, na meg egy friss kapcsolatnak eleve vannak költségei, plusz ha a gyerekekkel tartod a kapcsolatot, annak is.

Oké, hogy a kiscsaj azt akarja, hogy válj, de felvázoltad neki, hogy válás után mit tudsz kínálni? Tisztában van azzal, hogy milyenek az anyagi lehetőségeid, hogy anyádnál tudsz csak lakni és alig marad pénzed magadra, magatokra és ez belátható időn belül nem is fog változni?

2023. júl. 22. 13:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!