Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis
fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de
megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és
szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Kíváncsi lennék a végére, de nagy valószínűséggel a sablon szerint zárul majd. Új puncival boldog hetyegés egy ideig, aztán csalódás, mert a kiscsaj mégsem arra az életre vágyik, mint amit a kérdező nyújtani tud. Szakítás, aztán vagy egy keserű ember lesz belőle, vagy pináról pinára repkedés, ami pár éven belül totál kiégéshez vezet. 50 évesen nem lesz senkije csak a sok baszs a háta mögött. Szép vég.
Remélem a feleség jobban jár majd, és a gyerekek is.
2023. júl. 25. 19:31
162/2044 anonim válasza:
Nem. Az lesz a vége, hogy marad a feleségénél, mert elfogadja végre, hogy a fiatal csaj nem opció. Rájön, hogy eddig a vágyait keverte a lehetőségekkel.
A gyermekei teljes családban nőnek fel, neki pedig ugyanúgy megmarad a családja, az otthona, a házassága és él majd egy átlagosan boldog életet. Tudomásul veszi, hogy a vágyakozás és a fiatal csajok iránti vonzódás nem bűn, hanem egy természetes férfidolog, és nagyívben lesz.rja az itteni megkeseresett kiöregedett nők savanyú, rosszindulatú kommentjeit.
2023. júl. 26. 05:34
163/2044 A kérdező kommentje:
Szerintem az a baj, hogy a külső szemmel ez egy nagy kalandnak tűnik. De ha csak kaland lenne, lehet sosem mondtam volna el a nejemnek. Tehát ha beszélek róla, akkor többnek kell lennie. És amíg nem próbáltam ki milyen a másik oldalon, akkor nem tudok véleményt sem alkotni.
2023. júl. 26. 06:41
164/2044 A kérdező kommentje:
Én többször mondtam azóta a feleségemnek, hogy nem az ő külsejével van bajom, mert most ezen rágódik, hogy ő nem elég jó nekem, de én mondtam, hogy sosem így volt sosem volt bajom azzal, ahogy kinéz, se korábban, se most. Mondtam neki, hogy bár ő kalandnak látja, de ez annál több, de ezt nem szeretném neki elmesélni, mert ez is csak felesleges fájdalmat okoz. Sok mindent mondott ő. Hogy szeret, hogy szeretné ha vele, velük maradnék. Azt mondtam neki, hogy rendben van, de ha szeret, akkor a szeretete úgy is lehetne erős (ezt is ő mondta), hogy ha nem jön össze a lánnyal esetleg, akkor visszamegyek hozzá. Egyébként neki ez a verzió nem tetszik. Azt hajtogatja, amit itt sokan, hogy a lánynak ez csak kaland, én meg azt, hogy egyrészt nem csak kaland másrészt azt, hogy míg nem próbáltam nem tudom az milyen. Ez utóbbi rendesen kiborítja őt. Tudom, hogy ez mind kamu szerintetek, de nem az, írásban és szóban is beszéltünk erről azóta a nejemmel.
2023. júl. 26. 07:21
165/2044 anonim válasza:
Akkor a facért kínzod, ahelyett, hogy ösdzecsomagolsz és elmész, másnap meg beadod a válást? Hétvégén már dughatod az új csajt.
Ennek így a feleséged gyötrésén kívül semmi értelme.
2023. júl. 26. 07:50
166/2044 A kérdező kommentje:
Utolsó : még nem tudom hogyan mondjuk el a gyerekeknek. Én azt mondom, hogy elsőre nem kéne őket a teljes valósággal terhelni, tehát mondhatnánk azt, hogy anyukámnak segítek,igen annak, akiről szó volt, hogy hozzá költözöm, szóval ő már nem idős és szüksége van segítségre, ezért hozzá költözöm egy időre. De a nejem borítani akar, azt mondja, hogy nem akarja, hogy a gyerekek továbbra is valami hősként nézzenek rám főleg a kicsi érez így (egyszer későn értem haza munkából, 11 óra is bőven elmúlt, de a kisebb nem akart aludni, amíg haza nem érek, az ablakban állt és várt, hiába mondtam a feleségem, hogy aludjon nyugodtan, reggel találkozunk) és el akarja mondani finoman, de tisztán, hogy nekem van egy új barátnőm és ezért hagyom el őket.
2023. júl. 26. 07:58
167/2044 A kérdező kommentje:
Eddig azt gondoltam, hogy elmehetek az új nőhöz, ahogy ti írjátok és közben megmarad a lehetőség egy vissza útra. Most viszont sajnos úgy tűnik, hogy a feleségem azt akarja, válasszak. Szerinte nincs ilyen kipróbáltuk, nem jó, visszatérek hozzád. Azt mondja, ha nekem az új nő fontosabb, akár legyen ez kaland, legyen szerelem, fontosabb, mint ők, akkor viszlát, mehetek máris, de akkor nem jöhetek soha többé vissza.
2023. júl. 26. 08:01
168/2044 anonim válasza:
Igaza van. A gyerek kicsi, de nem hülye. Joga van tudni, hogy mi történik körülötte. Te pedig nézz szembe a tényekkel, hogy az új barátnőd miatt kilépsz a házasságodból és elhagyod miatta a gyerekeid. Ha hazudsz nekik, ezen az nem fog segíteni, csak rontani. Igen, meg fognak utálni, a csajod is, és ki fognak borulni. A feleséged kikészül, anyagilag mindketten rohadt xar helyzetbe kerültök.
A te kis kalandod remélhetőleg megér ennyit. Az én exemnek nem érte meg.
Arra pedig ne számíts, hogy ha a kiscsajjal pár hónappal később vége, akkor lesz visszaút. Valakit szeretni egy dolog, de ilyen mértékű megalázást elviselni és így meghunyázkodni meg egy másik, amit a leírtak alapján a te feleséged nem fog elviselni. Majd lesz neki más. Átlagosan egy éven belül szokott lenni.
A gyerekeid meg jó esetben nem apunak hívják, hanem a keresztnevén, de este őt fogják hazavárni.
2023. júl. 26. 08:07
169/2044 A kérdező kommentje:
Nyilván ez egy hosszú időszak, ami mögöttünk van, ebben az időszakban, az időszak elején halt meg a feleségem apukája, akkor én már ismertem a barátnőmet, előtte ismertem meg nem sokkal. A váratlan haláleset miatt minden megváltozott, a feleségem nyilván a gyász miatt nem is foglalkozott mással, úgy értem, hogy akkor biztonságban érezte magát velem, támaszt adtam neki és ez valóban így is volt, őszintén, mindenféle játék nélkül. De idővel a gyász átalakult és egyre jobban érezte, hogy egyedül van és egyre többször érezhette magát magányosnak és mostanra kialault ez a helyzet. Azt kérdezte tőlem, hogy miért, de én nem tudom megmondani miért? Nincs olyan konkrét ok, amiért ez így alakult, csak kialakult. Én azt mondom, hogy amíg nem tudom milyen a másik kapcsolat, nem tudó dönteni, szerinte viszont nem is kell vagy megyek vagy maradok, de ha megyek,akklr örökre megyek. Most még itt a lehetőség, hogy maradok, de látom, érzem, hogy napokon belül ez a lehetőség sem lesz.
2023. júl. 26. 08:15
170/2044 anonim válasza:
Jó ez tuti kamu, vagy tényleg van valami értelmi fogyatékod. Hát normális ember ilyet nem kér hogy had menjek vissza hozzád ha a másik mégse jön be. Ez mi?! Saját magadat is megalázod ezzel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!