Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Miért? Sosem történt még ilyen? Én személyesen is tudok ilyen történetet, ahol az egyik fél elhagyta a közös otthont, de aztán idővel visszatért. Főleg ott, ahol közös gyerek vagy gyerekek vannak, hiszen ott nem szűnik meg teljesen a kapcsolat a felek közt és emiatt bárhogy alakulhat.
Másrészt hiába tűnök fogyatékosnak, egyszerűen csak szeretném fenntartani ezt a lehetőséget és nem minden hidat felégetni.
Jól érzed!
A feleséged most még sokk alatt áll. Szerelmes, és eddig neki eszébe se jutott, hogy válni fogtok. Ez a gyászfeldolgozás része, a tagadás. Nem akarja még, hogy vége legyen.
De vége van.
Idővel összeállnak a kiralós darabjai, hogy te miért vagy hideg, miért lett ő ilyen magányos, és hogy igazából ez a házasság számára már régóta inkább csak szenvedés.
Elkezd féltékenykedni, kutakodni, és teljes joggal. Te meg farokfelvágva rohansz az új puncihoz panaszkodni meg vigasztalódni.
Aztán pár hónap maximum, és ő fogja azt mondani, hogy mehetsz amerre akarsz.
Ha meg maradni akarsz, akkor extra gyorsan le kell építeni a kolleginát és keress másik munkát, különben csak bajod lesz ott is meg otthon is. A kiscsaj meg kiderül, hogy mennyire érett személyiség. Lehet, hogy a feleségednél is cirkuszt rendez, de lehet, hogy a munkahelyen is. Például feljent zaklatásért.
Szóval egy új állás mindenképpen szükséges.
De ezen a ponton már a válás az energiatakarékos megoldás. A házasságodnak úgyis annyi.
Hát de figyelj már kérdező, erről a lehetőségről még azelőtt kellett volna érdeklődni az asszonynál mielőtt a kis szeretődbe belehabarodtál.
De elmondta az asszony hogy neki ez nem fér bele, akkor miért győzködöd? Hogy márpedig az olyan jó lenne😂😂😂 az fel se merül benned hogy esetleg ő is találhat valakit addig és nem akar majd visszafogadni? Vagy ő malmozzon otthon, és várja az ítéletet hogy visszatér-e hozzá a don huanja? 😀 tényleg nem érted mi ezzel a probléma?
Lehet, hogy te ezt a lehetőséget fenn akarod tartani, de ebbe a feleségednek is van beleszólása.
Majd kipróbálja, hogy milyen szinglinek lenni, esetleg elkezd ismerkedni, és rájön, hogy mi mindenről lemaradt.
A gyerekek, nos igen... Én első nap, mikor elment az exem, megkérdeztem őket is. Nekem azt mondta a 10 éves fiam, hogy a kapcsolatot tartani akarja, mert mégis csak az apja, de nem akarja visszafogadni. Szegény akkor jött rá, hogy ő egyébként sokszor látta őket messengeren beszélgetni, egyszer egy játszótéren is "véletlenül" összefutottak, és elhitte, hogy csak egy ismerős, haver. Sokáig bűntudta volt, pedig nem falazott az apjának, csak csórikámban fel se merült, hogy az apja megcsalja az anyját.
Majd a te fiad is rájön, hogy amíg téged várt késő estig, te min is túlóráztál. A feleséged is, főleg, hogy a fizetésed nem lett több, hiába "dolgoztál" annyit későig.
Ráadásul most már, hogy tudja, hogy csalod, csak idő kérdése, hogy a feleséged dobjon ki.
Ez van. El kell fogadni.
Tehát nem csak férjként, de apaként is xar vagy. Csak gratulálni tudok!
Kezdem én is azt hinni, hogy kamu, mert ekkora hülye nincs, de legalább is nem írja le így ide. 😂
"hogy ez nem kamu, valakinek ez az élete, még ha szomorú élete is"
Te tetted szomorúvá. Leginkább szomorúvá a feleséged és a gyerekeid számára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!