Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/2061 A kérdező kommentje:
Azt már beszéltük, hogy a jelenleginél többet akar és szabadabban akar találkozni, de összeköltözni még nem akar. Amikor felvetettem időnként, hogy be kéne fejezni a kapcsolatot,akkor mondta, hogy abba ő belehalna stb. Senki se mondja, hogy nem találkozott még ezzel a szituációval, mert mindenki ismer szerintem egy ilyen embert, akivel ez megtörtént.
2023. júl. 27. 09:56
 222/2061 anonim ***** válasza:
94%
"Senki se mondja, hogy nem találkozott még ezzel a szituációval, mert mindenki ismer szerintem egy ilyen embert, akivel ez megtörtént" - hogyne találkoztam volna :D bőgött, esküdözött hogy csak én kellek neki, hogy belehal ha nem leszek vele, hogy neki soha senki más nem fog kelleni. Aztán mihelyt vele voltam, elmúlt a varázs, és egyik napról a másikra feképnél hagyott, de úgy hogy eljátszotta utána, hogy zavarom őt, meg mit keresek még ott :D Hosszú terápiás kezelés során derült rá fény hogy a jóember valószínűleg súlyosan nárcisztikus személyiségzavaros.
2023. júl. 27. 10:03
 223/2061 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, ne abból indulj ki, hogy a jelenlegi életed és egy új élet között kell választanod a lánnyal.

99%, hogy az új nem lesz tartós, csak egy pár hónapos valami.

Azt kérdezd meg magadtól, megéri e a jelenlegit egy pár hónapos kalandra cserélni.

2023. júl. 27. 10:08
 224/2061 anonim ***** válasza:
98%

Elválni eleve akkor érdemes, ha az illető úgy gondolja, hogy egyedül önmagáért válna, hogy neki legyen jobb élete. Tehát ha már olyan rossz a házasság, hogy ettől még egyedül is jobb.

Sosem szabad egy harmadik személy miatt válni!

Ha van terv arra, hogy EGYEDÜL milyen élete lehet annak aki válik, és ehhez az élethez csatlakozhat pluszban később valaki akit az illető erre érdemesnek talál!

De az alapnak annak kellene lenni, hogy egyedül milyen minőségű lenne az élete a válás után (lakhatás, anyagiak, öngondoskodás, munka, gyereknevelés stb).

Egyedüllétre kell felkészülni alapból (válás után) és akkor nincs "lelki koppanás" attól, ha lelép az aktuális partner. Hanem lesz egy alapból felépített élet egyedül, amihez lehet választani egy párt pluszban.

De ez nyilván nem lesz normálisan kivitelezhető a kérdezőnél a lakhatás hiánya és az adósságok miatt (+ gyerektartás és egyéb költségek a gyerekekre).

Új élet kezdéséhez pénzre van szükség (ha kell albérletre). Aki tele van adóssággal és másra nem marad pénze, az általában "magába néz", és szépen meghúzza magát a házastársa ingatlanában.

2023. júl. 27. 10:22
 225/2061 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz nagyon hasznos. Igazából a feleségem azt mondta, hogy csak az anyagiak vagy csak a gyerekek miatt ne maradjak. Ez így korrekt is, nem lenne helyes csak ezek miatt maradni. Az is meglepett, hogy a feleségem mégis küzdeni akar, persze mondja, hogy ha én már elődöntötte ezt a dolgot, akkor mehetek, nem fog vissza tartani, ugyanakkor azt is szeretné, ha őket választanám és nem gondoltam, hogy ez ennyire nehéz lesz. Sok mindent nem gondoltam át. Ez így van, ebben hülye voltam.
2023. júl. 27. 11:12
 226/2061 anonim ***** válasza:
98%

Aha. Tehát annyira szeret, hogy belehal, ha szakítasz, de összeköltözni mégse akar, inkább csak kiélvezné, hogy nem kell titokban randizgatni.

Égig érő szerelem, mit mondjak. 😅

2023. júl. 27. 14:07
 227/2061 anonim ***** válasza:
97%
Azért ügyes a kislány meg kell hagyni. Jól bemanipulálta a kérdezőt. Nyilván ezer alkalom lett volna légyottra az egy év alatt a kocsiban, pikniken, motelben ha akkora a szerelem, de ügyesen kihúzta magát belőle, hogy mindenképp váljon a pasi. Ebből szokott az lenni, hogy a végén egyáltalán nem lesz szex, mert elérte amit akart és már nem lesz érdekes a dolog. Ha annyira szerelmes lenne nem bírt voona egy évet várni. Ez hatalmi harc a feleséggel, nem a pasiról szól.
2023. júl. 27. 14:16
 228/2061 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem meg sem várja a kiscsaj a válást. Elég neki, hogy megcsinálta a feszkót a házasságban és színt vallottál.

Próbálkozzál be nála. Mondd, hogy babám, az asszony tud mindent, a cuccaim fele már anyámnál van, gyere, kiveszünk egy olcsó szobát, ünnepeljük meg. A reakciójából sok mindent leszűrhetsz. Ha jön, hogy majd ha aláírtad a válást, akkor tuti a bolondját járatja veled.

2023. júl. 27. 14:23
 229/2061 anonim ***** válasza:
98%

"Azt kérdezd meg magadtól, megéri e a jelenlegit egy pár hónapos kalandra cserélni."

Akinek ennyire viszket a farka màsik nőre, mint a kérdezőnek, annak adott pillanatban mindent megér. Ebből lesz a pofára esés, és nem is a túl távoli jövőben. De megérdemli, és még attól is jobban. Pár kefélés reményében felad mindent. És az a probléma, hogy csak emiatt. Ha saját maga miatt tenné, az érthető lenne. De csak egy kislány lyuka és teste miatt teszi. És arra sincsen garancia, hogyha ott hagyja a családot, a kislány valóban szét is rakja neki. 😀

2023. júl. 27. 14:32
 230/2061 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező,komoly hogy nem volt még szex köztetetek?

Kizártnak tartom két felnőtt ember közt,akikmár ezer éve húzzák egymás

agyát őrjítő szerelmi tűzben..

Közben lehet,hogy ez a kiscsaj naponta szétdugatja magát valakivel..

Ha egy csaj képes arra hogy szétrobbantson egy családot,

akkor az nem egy ártatlan bárányka,az hót ziher.Ki az aki

nem szexel 23 évesen bakker?

2023. júl. 27. 15:02
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!