Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/2044 anonim ***** válasza:
98%

" azt hogy a lakás az övé, azt most mintegy pajzsként tartja maga előtt, hogy az az ő lakása, és igen, abban a lakásban vannak a gyerekek."

Mintegy pajzsként, kerdező? Mi nem igaz ebből, mondd? Miféle pajzs? Ezek sima tények. Hogy neked rosszul esik, hogy a feleséged többre vitte az eletben, mint te, arról nem ő tehet.

Remélem, nem fog visszafogadni masfél hónap múlva, amikor Incike rájön, hogy nem is akkora buli anyád kanapéján kefélni.

2023. júl. 26. 13:06
 192/2044 anonim ***** válasza:
98%

Én nem is értem, hogy gondolja a kérdező azt hogy fogadja vissza a felesége ha nem jön be a dolog az új nővel?

Tudom hogy vannak önbecsülés nélküli emberek, van olyan is akinek jó a gyomra, vannak társfüggő és egyéb pszichés betegek, de hogy lehet az gondolni, hogy majd egy feleség (tételezzük fel hogy van önbecsülése) visszafogadná a kérdezőt miután ő egy másik nőbe mártogatná a farkát, és utána meg visszamenne az asszonyhoz???

Ha van a feleségben némi tartás, akkor a gyomra fordulna ki ettől!

Más dolog a nyitott házasság, ahol mindkét fél alapból másokkal is fenntarthat kapcsolatot, mert mindketten tudnak róla, és beleegyeztek.

De ez a - "kipróbálom milyen a fiatal kolléganővel a szex, és a kapcsolat, ha nem jön be majd hazamegyek" - mentalitás, nem csodálom hogy a kérdező felesége ebbe nem egyezik bele.

A felnőtt ember attól felnőtt, hogy vállalja a rossz döntéseiért is a felelősséget. El lehet menni, de akkor már nincs visszaút. Ez így fair.

2023. júl. 26. 13:24
 193/2044 anonim ***** válasza:
0%
192. Vissza fogadja majd... ilyenek ezek a felesegek..
2023. júl. 26. 13:41
 194/2044 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy nem érzed gáznak és rettenetesen tiszteletlennek, hogy ha nincs ló, jó a szamár is?

Gizi, szívem szerint mással lennék, el is hagylak érte, de ha nem jön össze, jövök vissza, mert a semminél azért jobb vagy te is. Ezt így hogy gondoltad mégis?

2023. júl. 26. 14:02
 195/2044 A kérdező kommentje:
Módszeresen lakásnak írtam, az ügy szempontjából mindegy, amúgy ez egy kertes ház, anyámé egy panel lakás. És beszéltem anyámmal, kértem ne mondja el a nejemnek ezt, de beszéltem, sőt pár ruhámat át is vittem hozzá. Amúgy 70 felett van, magányos, annyit mondott csak, hogy gondoljam ezt át. De nem mondta, hogy nem mehetek hozzá. Úgy gondolom jelenleg, ha se a fiatal lány, se a feleségem nem lesz, tehát úgymond mindkettő elhagy, akkor nem keresek több kalandot. Először amúgy a fiatal lány se tudta, hogy van családom, később tudta meg. Jelenleg azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy a lányt választom. Mert jelenleg ez számomra fontosabb, mint bármi mást. A nejem szerint hülye vagyok, ma újra beszéltünk erről és azt mondta, ha menni akarok, utamra enged. De akkor nincs vissza út, nincs lehetőség.
2023. júl. 26. 14:27
 196/2044 anonim ***** válasza:
97%
Akkor ez el is dölt, mindketten letettétek a szavazatot. Azért kíváncsi lennék a folytatásra, hogy X hónap távlatából visszaolvasva a kérdésedet mi lesz az első gondolatod.
2023. júl. 26. 14:41
 197/2044 anonim ***** válasza:
98%
Jó nagy hülye vagy, majd megbánod. Remélhetőleg a feleségednek addigra lesz valaki, és kiröhög, ha vissza akarsz menni.
2023. júl. 26. 14:44
 198/2044 anonim ***** válasza:
97%
A folytatásra én is kíváncsi lennék, hogy hogy alakul a dolog
2023. júl. 26. 14:44
 199/2044 A kérdező kommentje:
Ha úgy alakul, megírom mi lesz. A nejem azt mondta maradhatok, ma 3 órát beszéltünk, ő azt mondta eljönne párterápiára is, amire nem voltam nyitott. Nekem nem volt gyakorlati tervem, hogy mi legyen, csak hogy a lánnyal akarok lenni. Neki volt. A gyerekekről, láthatásról, pénzről. Azt mondta ha ezt a házasságot már nem akarom megmenteni, utamra enged.
2023. júl. 26. 15:05
 200/2044 anonim ***** válasza:
97%
És nem akarod?
2023. júl. 26. 15:11
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!