Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
" azt hogy a lakás az övé, azt most mintegy pajzsként tartja maga előtt, hogy az az ő lakása, és igen, abban a lakásban vannak a gyerekek."
Mintegy pajzsként, kerdező? Mi nem igaz ebből, mondd? Miféle pajzs? Ezek sima tények. Hogy neked rosszul esik, hogy a feleséged többre vitte az eletben, mint te, arról nem ő tehet.
Remélem, nem fog visszafogadni masfél hónap múlva, amikor Incike rájön, hogy nem is akkora buli anyád kanapéján kefélni.
Én nem is értem, hogy gondolja a kérdező azt hogy fogadja vissza a felesége ha nem jön be a dolog az új nővel?
Tudom hogy vannak önbecsülés nélküli emberek, van olyan is akinek jó a gyomra, vannak társfüggő és egyéb pszichés betegek, de hogy lehet az gondolni, hogy majd egy feleség (tételezzük fel hogy van önbecsülése) visszafogadná a kérdezőt miután ő egy másik nőbe mártogatná a farkát, és utána meg visszamenne az asszonyhoz???
Ha van a feleségben némi tartás, akkor a gyomra fordulna ki ettől!
Más dolog a nyitott házasság, ahol mindkét fél alapból másokkal is fenntarthat kapcsolatot, mert mindketten tudnak róla, és beleegyeztek.
De ez a - "kipróbálom milyen a fiatal kolléganővel a szex, és a kapcsolat, ha nem jön be majd hazamegyek" - mentalitás, nem csodálom hogy a kérdező felesége ebbe nem egyezik bele.
A felnőtt ember attól felnőtt, hogy vállalja a rossz döntéseiért is a felelősséget. El lehet menni, de akkor már nincs visszaút. Ez így fair.
Amúgy nem érzed gáznak és rettenetesen tiszteletlennek, hogy ha nincs ló, jó a szamár is?
Gizi, szívem szerint mással lennék, el is hagylak érte, de ha nem jön össze, jövök vissza, mert a semminél azért jobb vagy te is. Ezt így hogy gondoltad mégis?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!