Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretők mit szóltatok mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretők mit szóltatok mikor kiderült hogy a pasitok felesége gyereket vár?

Figyelt kérdés
dec. 14. 16:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Kérdőre vonná, hogy akkor ki is a fontos?!
dec. 14. 16:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólnék semmit, ha szerető lennék. Van a család, ahol anyagi meg egyéb kötelességek vannak, meg a van a családon kívüli nő, aki elfogadta, hogy neki ez a szerepe. Engem nem izgatna, ha otthon is szexel.
dec. 14. 16:48
 3/13 anonim ***** válasza:
22%
Aki szerető az csakis aasodik vagy a harmadik. Üríteni jó de nehogy már egy Ribizli vonja kérdőre a pasit! Miért is? Mert a feleségével is él nemi életet? Te csak vagy neki mert olyan is vagy. Semmi JOGOD kérdőre vonni!
dec. 14. 19:58
 4/13 A kérdező kommentje:
3. Kicsit frusztrált vagy. Én férfi vagyok
dec. 14. 20:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok frusztrált, ez az igazság. Egyébként miért vonós kérdőre mikor csak szeretői viszonyban vagytok? Uralni akarsz felette vagy mit akarsz tőle?
dec. 14. 20:07
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

"e nehogy már egy Ribizli vonja kérdőre a pasit! Miért is?"

A pasi a nagyobb ribizli.

dec. 14. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Rosszul érintene, mert ez az élő bizonyíték, hogy szexuális életet élnek és a feleséggel komoly elkötelezettség van. Egyben azt is megerősítené, hogy én csak egy ágyas vagyok maximum. Ezeket a rossz érzéseket persze megfelelő kommunikációval lehet tompítani ( a férfi nyílt lapokkal játszik a szerető előtt az első perctől kezdve, tiszták a kapcsolati határok, de ezeken a határokon belül a szeretőről is gondoskodik).
dec. 15. 09:07
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

" Egyben azt is megerősítené, hogy én csak egy ágyas vagyok maximum."

Én ezt nem értem. Mégis mit vársz egy házas pasitól/nőtől? Nem párkapcsolatban vagytok, a szex köt össze benneteket, hisz nem válik el, nem veled akar élni. (Minden felhozott indok csak kifogás, hogy miért nem tud válni).

Aki nem tudja helyén kezelni a házassal féllel a kapcsolatot (szex), az keressen egy függetlent, de ne egy foglaltl várjon olyasmit, amit kapcsolaton belül elvárható, és főleg ne egy (hím)r.bitől, aki hazudozik a párjának össze-vissza.

dec. 15. 16:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8, nem érted, mert életedben nem voltál szerető és ez nem is baj. Azonban ezen az oldalon éppen tapasztalat csere történik, amihez kevés az ész osztás… igen mindenki tudja kognitívan ezeket a dolgokat. A szeretőket pedig egyáltalán nem csak a szex köti össze a hiedelemmel ellentétben. Van aki szexpartner, van aki azt a hiányt pótolja, ami nincs meg a házasságban. És ez nem csak a szex lehet.

Senki sem mondta, hogy nem tudja a helyén kezelni a dolgokat…. Nem is értek a feltevést. Itt érzésekről és nehézségekről beszélünk. Nem baj, ha nem értesz valamihez, de akkor minek szólsz bele?! 🤷‍♀️

dec. 15. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:

9

Akkor miért nem válik el? De nem is ez a lényeg. A szerető miért alázza magát arra a szintre, hogy egy szex vagy akármilyen kiegészítő tárgy a másiknak, akivel csak pótolni akarja azt, ami hiányzik a kapcsolatából.

dec. 15. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!