Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők mit szóltatok mikor kiderült hogy a pasitok felesége gyereket vár?
"e nehogy már egy Ribizli vonja kérdőre a pasit! Miért is?"
A pasi a nagyobb ribizli.
" Egyben azt is megerősítené, hogy én csak egy ágyas vagyok maximum."
Én ezt nem értem. Mégis mit vársz egy házas pasitól/nőtől? Nem párkapcsolatban vagytok, a szex köt össze benneteket, hisz nem válik el, nem veled akar élni. (Minden felhozott indok csak kifogás, hogy miért nem tud válni).
Aki nem tudja helyén kezelni a házassal féllel a kapcsolatot (szex), az keressen egy függetlent, de ne egy foglaltl várjon olyasmit, amit kapcsolaton belül elvárható, és főleg ne egy (hím)r.bitől, aki hazudozik a párjának össze-vissza.
8, nem érted, mert életedben nem voltál szerető és ez nem is baj. Azonban ezen az oldalon éppen tapasztalat csere történik, amihez kevés az ész osztás… igen mindenki tudja kognitívan ezeket a dolgokat. A szeretőket pedig egyáltalán nem csak a szex köti össze a hiedelemmel ellentétben. Van aki szexpartner, van aki azt a hiányt pótolja, ami nincs meg a házasságban. És ez nem csak a szex lehet.
Senki sem mondta, hogy nem tudja a helyén kezelni a dolgokat…. Nem is értek a feltevést. Itt érzésekről és nehézségekről beszélünk. Nem baj, ha nem értesz valamihez, de akkor minek szólsz bele?! 🤷♀️
9
Akkor miért nem válik el? De nem is ez a lényeg. A szerető miért alázza magát arra a szintre, hogy egy szex vagy akármilyen kiegészítő tárgy a másiknak, akivel csak pótolni akarja azt, ami hiányzik a kapcsolatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!