Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők ti szoktatok apró jeleket hagyni magatok után, hogy a feleség gyanút fogjon?
Figyelt kérdés
tegnap 13:51
1/5 anonim válasza:
Nem szoktak, a diszkréció alapkövetelmény. Hamar észreveszik a pasik ha valaki direkt el akarja gurítani a pöttyöst, s leépítik az adott szeretőt.
2/5 anonim válasza:
Nem, nem az a celom h lebuktassam magam h aztan a feleseget valassza engem meg kidobjon
3/5 anonim válasza:
2, van egy rossz hírem, a feleségét választotta. Fel sem merült benne, hogy opció vagy.
4/5 anonim válasza:
Tinikorunkban meg huszas évek elején szórakoztunk még ezzel jah.
Pl kiszívta a párja a pasi nyakát(tudta hogy szererője van), erre a szerető kiszívta mellette is:D
Vagy pl ha vmelyik csaj ráhajtott a barátomra, "cserébe" lefekudtem a barátjával.
Vagy pl olyan is volt hogy megcsalt az egyik barátom, azt meg "eladtam" a pr.sti bnőmnek, (aztán kesobb folyamat hozzá iranyitottam a rámtapado pasikat, jókat "üzleteltünk", vittem nekik a kuncsaftokat
meg olyanokat is, akik nem akarnak semmit csak laza kapcsit, volt hogy egyszerre 3 pasit is vittem, mert egy haveri kör voltak, de abbol az egyikkel csaltam épp azt a párom aki engem is megcsalt.
Fu mennyi szórakoztunk anno ilyen baromsagokkal és ez mégcsak a jeghegy csúcsa:D
5/5 anonim válasza:
Ja az a nyakszívásos sztori is ugy volt hogy a pasi szívta ki a szerető nyakát először, aztán a párja a pasiét, aztán a szerető a pasiét 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!