Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kezdetek óta csaja a barátnőjét, ugyan azal a nővel már a meismerésük kezdetén is, az szeretheti a barátnőjét?
Figyelt kérdés
szept. 10. 20:15
2/20 anonim válasza:
Egyik csak lyuk, másik bnő.
Kb ennyi a különbség csak.
3/20 A kérdező kommentje:
1# igen
szept. 10. 20:31
4/20 anonim válasza:
Persze, mert aki szereti a másikat az megcsalja. Hagyjuk már!
5/20 anonim válasza:
Nekem mondott már olyat egy pasi hogy a pasik azt is csalják akit szeretnek.
6/20 anonim válasza:
Amit az 5-ös ír olyat én is hallottam
7/20 anonim válasza:
Igen, akár előfordulhat ilyen is, de NEM ez az általános dolog! Ha hosszú időn át ugyanaz a szeretője az arra utal, hogy igazából a másik csaj kellene neki, de vagy nem lehetnek valamiért együtt (nem akarna a szeretője tőle kapcsolatot), vagy nem meri magának sem bevallani, hogy mennyire bejön érzelmileg a szeretője.
8/20 anonim válasza:
Oké, tegyük tisztába a dolgokat!
Tegyük fel hogy szeretem a dobos tortát meg is eszem, de nem akarok reggelire ebédre és vacsorára is ugyanaz zabálni.
Érthető??!
9/20 anonim válasza:
És ha szereti a barátnőt, amit kétlek, akkor már oké is a megcsalás? Vagy mi jelentősége van ennek? 😃
10/20 anonim válasza:
Akár szereti, akár nem, a nő ostoba, ha vele marad, és hagyja, hogy folyamatosan alázzák. Mert ez megalázó. Akinek nem vagyok elég, annak ágyő!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!