Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már csalta meg a párját és nem érzet bűntudatot utána ugyan úgy tudta szeretni a párját vagy megváltozott valami akarata ellenére ? Nem tudott úgy közeledni hozza .. nem eset jól már az ő csókja .. stb
Pont ugyanúgy tudtam szeretni. Semennyire 😂
Ha szeretném, akkor nyilván éreznék bűntudatot, szóval a kérdésed egy paradoxon.
# 1
Itt most saját tapasztalat érdekelne nem az hogy ki hogy viselkedett … hanem ha már csaltál már meg valakit és nem éreztél bűntudatot akkor utána hogy viszonyultál a párdohoz ?! Mit éreztél utána ?
Amikor csaltam már közben volt bűntudatom, így végig csinálni semm tudtam az akciót. Útáltam és szerettem a pasimat egyszerre. Útáltam mert éreztem a zsigereimben is, hogy csalt, meg előttem is ittas állapotban az ismerős csajokkal csókolozott amit hagytam. Ezért próbaltam megcsalni én is. Hosszú évekig húzódott így ez a dolog, aztán ki kellett rúgjam, hogy mással is jó legyen a szex és ne érezzem szar alaknak magam.
6-os te, mennyi idő után csaltad és mennyi ideje vagytok azóta is együtt?
Én megcsaltam, nem volt bűntudatom. Szeretem.
Ha változna, azonnal abba hagynak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!