Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki már csalta meg a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki már csalta meg a párját és nem érzet bűntudatot utána ugyan úgy tudta szeretni a párját vagy megváltozott valami akarata ellenére ? Nem tudott úgy közeledni hozza .. nem eset jól már az ő csókja .. stb

Figyelt kérdés

2023. febr. 11. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ismertem ilyet. Ugyan úgy viselkedett otthon az asszonnyal. Jól megjátszotta magát.
2023. febr. 12. 00:01
 2/8 anonim ***** válasza:
43%

Pont ugyanúgy tudtam szeretni. Semennyire 😂

Ha szeretném, akkor nyilván éreznék bűntudatot, szóval a kérdésed egy paradoxon.

2023. febr. 12. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt bűntudatom és kaptam megerősítést hogy jól választottam.
2023. febr. 12. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem gondoltam volna magamról, hogy képes lennék bárkit megcsalni. Aztán találtam valakit, aki bizonyította nekem, hogy lehet elég szarul bánni velem, hogy mégis megtegyem. Azért csaltam meg, mert már nem szerettem. Nem volt bűntudatom miatta, de elmondtam neki, és beadtam a válókeresetet. Igazából éppen az segített belátni, hogy már nem szeretem, hogy képes voltam megcsalni. Ha nem tettem volna meg, talán még mindig mellette szenvednék és kergetném a soha el nem érhető álmot, hogy egyszer majd jobb lesz vele. Abban a pillanatban, amikor megmondtam neki, hogy válni akarok, mázsás súly szakadt le a vállamról és végre fellélegezhettem.
2023. febr. 12. 08:54
 5/8 A kérdező kommentje:

# 1

Itt most saját tapasztalat érdekelne nem az hogy ki hogy viselkedett … hanem ha már csaltál már meg valakit és nem éreztél bűntudatot akkor utána hogy viszonyultál a párdohoz ?! Mit éreztél utána ?

2023. febr. 12. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Bűntudatom, volt. Érzés nem változott, szeretem a mai napig, csak a hiányosságokat pótoltam. Mint ember nem találok másik hasonlót sem. Bár soha nem fogja megtudni, de ha nincs megcsalás, már meghalt volna a kapcsolatunk.
2023. febr. 12. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csaltam már közben volt bűntudatom, így végig csinálni semm tudtam az akciót. Útáltam és szerettem a pasimat egyszerre. Útáltam mert éreztem a zsigereimben is, hogy csalt, meg előttem is ittas állapotban az ismerős csajokkal csókolozott amit hagytam. Ezért próbaltam megcsalni én is. Hosszú évekig húzódott így ez a dolog, aztán ki kellett rúgjam, hogy mással is jó legyen a szex és ne érezzem szar alaknak magam.

6-os te, mennyi idő után csaltad és mennyi ideje vagytok azóta is együtt?

2023. febr. 14. 06:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Én megcsaltam, nem volt bűntudatom. Szeretem.

Ha változna, azonnal abba hagynak mindent.

2023. febr. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!