Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Voltatok már szeretők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Voltatok már szeretők?

Figyelt kérdés

szept. 5. 16:59
A kérdező szavazást indított:
Voltam, de nem tudtam róla, hogy az vagyok.
Voltam és tisztában voltam vele, hogy az vagyok.
Még nem.
34 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Voltam, utánna még 1 évig tartott a pénz
szept. 5. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Huszonéves korom elején nagy naívságomban elhittem egy 32 éves férfinek, hogy pont én… amikor rájöttem, hogy nem kerek a dolog, azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot.

A naívság sem mentség, persze, de talán így 20 év távlatából már megbocsátható, nagy lelkiismeretfurdalást sosem éreztem, mert én nem hazudtam, a jelek csak kb 2-3 hónap után látszottak…

A büntetésem azonban nem maradt el: mikor lekoptattam emberünket, s felesége üldözött, fenyegetett (ez a roppant gerinces emberfő önként és dalolva adta meg neki a számom és elhitette a marhájával, hogy bizony én másztam rá direkt, hogy elszeressem, de ő ellenállt, amíg bírt…hogyne… még a jeggyűrűje nyoma se látszott rajta és biztosan tudtam később, nem én voltam az első, talán utolsó sem…)

A drága jó Zember meg még járt utánam, szerelmes leveleket hagyott a kocsimon, becsiccsentve zokogósan ordítva adott szerenádot, hogy ő jááájj de szeret és csak most-csak még épp a Zasszonnyak van azóta is (volt öröm a belvárosi társasházban, mikor megjelent :D

Az egész family gáz volt, ahogy volt- akkor ott hamar kiderült nekem, szégyelltem is magam, pedig igazából nem nekem kellett volna.

40 feletti nő vagyok, ugyan már elvált, de ha az én férjem lett volna ilyen patkány, komolyan, inkább odalakatoltam volna ajándékba a menyecske ajtajához, nem még cirkuszoljak a drága kincsért :D

szept. 5. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem, és nem is mentem volna bele egy ilyen kapcsolatba. Persze az előfordulhatott volna, hogy átvernek, de nem történt ilyen.
szept. 5. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Voltam már.
szept. 5. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Voltam már, miatta el is váltam és már 30 éve a férjem.
szept. 5. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Voltam, menet közben derült ki, hogy felesége, gyerekei vannak. Miután kibukott, felhívtam a feleséget, és elkuldtem neki mindent. Elveszitette a gyerekeit, elvált. Megérdemelte. (A feleség pedig hálás volt)
szept. 5. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Voltam, fiatalon, nálam kb. 20 évvel idősebb férfival. Tudtam, hogy felesége van, a 2., de már inkább csak barátként éltek együtt. Nem különösebben helyes, de intelligens és jó humorú faszi volt, a korkülönbség ellenére az első perctől nagyon egy húron pendültünk és hamar megjelent a fizikai vonzalom is, én meg egy hosszú kapcsolat után egyedül voltam, jó ego-booster volt. Tisztában voltam vele, hogy ebben egy pár hónapos kellemes időtöltés van, semmi több, nem is akart egyikőnk sem mást, és így is lett. Utána még sokáig találkoztunk évente néhányszor egy kávéra, ebédre, beszélgetni, mert egyébként emberileg tényleg jól kijöttünk.
szept. 6. 00:55
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Voltam. Az elején jó volt,sőt bevallom azóta sem volt olyan jó az a része, mással, mint vele, de a vége felé elég tehernek éreztem a dolgot, örülök, hogy lezárult. 3 évig tartott, az elején nem tudtam, hogy van valakije, én egyedülálló voltam végig, aztán idővel kiderült.

Majd el is vette feleségül a párját közben, akkor én megszakítottam vele a kapcsolatot, de visszasírta magát, és visszafogadtam. Hiba volt, mert utána folyamatosan azzal jött, hogy rájött, hogy belém szerelmes, féltékenykedett, és el akart válni, amit nem akartam, mert nem akartam komolyabban tőle semmit.

Féltem is, hogy sosem tudom lerázni őt, de végül megismertem valakit, akivel azóta is jól megvagyunk, együtt is élünk már, ő ezen annyira megsértődött, hogy letiltott mindenhonnan, azóta sem tudok róla, viszont a mostani párom tud róla, meséltem neki még ismerkedésünk elején, nem akartam hazudni neki.

szept. 6. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, de nagyon utáltam. Hihetetlenül szerettem a férfit, és nem bírtam véget vetni a kapcsolatnak. Én akkor épp váltam, ő hezitált. Nehéz 2 hónap után szakított a barátnőjével, azóta boldog pár vagyunk, imádjuk egymást, Mindketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk az igazit.
okt. 1. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!