Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves korom elején nagy naívságomban elhittem egy 32 éves férfinek, hogy pont én… amikor rájöttem, hogy nem kerek a dolog, azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot.
A naívság sem mentség, persze, de talán így 20 év távlatából már megbocsátható, nagy lelkiismeretfurdalást sosem éreztem, mert én nem hazudtam, a jelek csak kb 2-3 hónap után látszottak…
A büntetésem azonban nem maradt el: mikor lekoptattam emberünket, s felesége üldözött, fenyegetett (ez a roppant gerinces emberfő önként és dalolva adta meg neki a számom és elhitette a marhájával, hogy bizony én másztam rá direkt, hogy elszeressem, de ő ellenállt, amíg bírt…hogyne… még a jeggyűrűje nyoma se látszott rajta és biztosan tudtam később, nem én voltam az első, talán utolsó sem…)
A drága jó Zember meg még járt utánam, szerelmes leveleket hagyott a kocsimon, becsiccsentve zokogósan ordítva adott szerenádot, hogy ő jááájj de szeret és csak most-csak még épp a Zasszonnyak van azóta is (volt öröm a belvárosi társasházban, mikor megjelent :D
Az egész family gáz volt, ahogy volt- akkor ott hamar kiderült nekem, szégyelltem is magam, pedig igazából nem nekem kellett volna.
40 feletti nő vagyok, ugyan már elvált, de ha az én férjem lett volna ilyen patkány, komolyan, inkább odalakatoltam volna ajándékba a menyecske ajtajához, nem még cirkuszoljak a drága kincsért :D
Voltam. Az elején jó volt,sőt bevallom azóta sem volt olyan jó az a része, mással, mint vele, de a vége felé elég tehernek éreztem a dolgot, örülök, hogy lezárult. 3 évig tartott, az elején nem tudtam, hogy van valakije, én egyedülálló voltam végig, aztán idővel kiderült.
Majd el is vette feleségül a párját közben, akkor én megszakítottam vele a kapcsolatot, de visszasírta magát, és visszafogadtam. Hiba volt, mert utána folyamatosan azzal jött, hogy rájött, hogy belém szerelmes, féltékenykedett, és el akart válni, amit nem akartam, mert nem akartam komolyabban tőle semmit.
Féltem is, hogy sosem tudom lerázni őt, de végül megismertem valakit, akivel azóta is jól megvagyunk, együtt is élünk már, ő ezen annyira megsértődött, hogy letiltott mindenhonnan, azóta sem tudok róla, viszont a mostani párom tud róla, meséltem neki még ismerkedésünk elején, nem akartam hazudni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!